ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ολλανδός «ψευδοπροφήτης» ξαναχτύπησε με πρόβλεψη μεγάλου σεισμού και στην Ελλάδα

Ο Ολλανδός «ψευδοπροφήτης» ξαναχτύπησε με πρόβλεψη μεγάλου σεισμού και στην Ελλάδα
Youtube

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Ολλανδός που ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει τα 7,8 ρίχτερ στην Τουρκία τώρα προβλέπει νέο μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα

Την Ελλάδα έβαλε τώρα στο στόχαστρο ο Ολλανδός «ψευδοπροφήτης» που ισχυρίζεται ότι προέβλεψε τον σεισμό στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ο Frank Hoogerbeets, δημοσίευσε ένα βίντεο στις 12 Φεβρουαρίου από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey» προειδοποιώντας πως συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη είναι πιθανό να δεχθούν σεισμό έως και 7 ρίχτερ μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου.

Ο Ολλανδός που αναλύει το μοντέλο με την ευθυγράμμιση των πλανητών, έκανε λόγο για ισχυρό σεισμό σε Μεξικό, Ονδούρα, Πακιστάν, Αφγανιστάν, μέρος της δυτικής Κίνας, αλλά και την Μεσόγειο.

Σε ό,τι αφορά την περιοχή μας είπε, παραθέτοντας μάλιστα και χάρτη, πως η κεντρική Μεσόγειος γύρω από την Ιταλία είναι το επίκεντρο ενός πιθανού μεγάλου σεισμό, ενώ αυτός θα μπορούσε να εκδηλωθεί ακόμα και στην Ελλάδα.

Ο ερευνητής πάντως αναφέρει στο βίντεο ότι δεν θέλει να πανικοβάλλει κανένα, καθώς δεν πρόκειται για κάτι σίγουρο, αφού δεν είναι δεδομένο οτι οι περιοχές που ανέφερε θα χτυπηθούν από ισχυρό σεισμό.