ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα έπεσε στους καταρράκτες του Νιαγάρα με τον 5χρονο γιο της - Ζωντανό το παιδί, νεκρή η μητέρα

Μητέρα έπεσε στους καταρράκτες του Νιαγάρα με τον 5χρονο γιο της - Ζωντανό το παιδί, νεκρή η μητέρα
Youtube

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα στο πάρκο για μια οικογένεια. Η αστυνομία δεν πιστεύει ότι πρόκειται για ατύχημα.

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στους καταρράκτες του Νιαγάρα όταν μια 34χρονη μητέρα που είχε αγκαλιά τον 5χρονο γιο της έπεσε στο κενό.

Η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή ενώ ο 5χρονος ανασύρθηκε ζωντανός με τραύμα στο κεφάλι. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα και το παιδί της έπεσαν από ύψος περίπου 90 ποδιών (27 μέτρα) στο φαράγγι κοντά στο «Cave of the Winds», όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός της αστυνομίας των Πολιτειακών Πάρκων της Νέας Υόρκης Κρις Ρόλα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι προσπάθησαν να σώσουν και τους δύο, αλλά η μητέρα ήταν ήδη νεκρή. Το αγοράκι διακομίστηκε «σε κρίσιμη μα σταθερή κατάσταση» στο νοσοκομείο.

Ο αξιωματικός πρόσθεσε ότι η γυναίκα με το παιδί βρισκόταν με τον σύζυγό της στο πάρκο πριν πέσουν στο φαράγγι.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς συνέβη πριν την πτώση τους, ενώ η αστυνομία ανακρίνει τον σύζυγο, καθώς και άλλους που βρίσκονταν στο πάρκο την ώρα του περιστατικού.

«Η έρευνα συνεχίζεται αλλά δεν πιστεύουμε ότι πρόκειται για ατύχημα», δήλωσε ο Ρόλα.

Όπως εξήγησε ο αστυνόμος, «είναι πολύ παγωμένα εκεί κάτω. Είναι ένα πραγματικά σκληρό έδαφος αλλά οι διασώστες μπόρεσαν να φτάσουν κοντά στο αγόρι και να κάνουν ό,τι μπορούσαν. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για τη μητέρα».

Σημείωσε επίσης ότι «οι καταρράκτες του Νιαγάρα είναι ένα δύσκολο μέρος για να κάνεις διασώσεις». «Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το παιδί που ήταν ακόμα ζωντανό εκείνη τη στιγμή», προσέθεσε.

H έρευνα παραμένει σε εξέλιξη, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία. Η οικογένεια, πρόσθεσε η αστυνομία, δεν είναι από την περιοχή.