ΚΟΣΜΟΣ

Kιμ Καρντάσιαν: Έγινε μούσα του οίκου Dolce & Gabbana - Οι πόζες της που κόβουν την ανάσα

Kιμ Καρντάσιαν: Έγινε μούσα του οίκου Dolce & Gabbana - Οι πόζες της που κόβουν την ανάσα

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η νέα μούσα του οίκου Dolce & Gabbana. Οι σέξι πόζες της «έριξαν» για μία ακόμη φορά το ίντερνετ

Ο οίκος Dolce & Gabbana αποκάλυψε την Kιμ Καρντάσιαν ως το πρόσωπο της νέας καμπάνιας με μία σειρά από σέξι ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Η πολυτελής μάρκα μόδας την αποκάλυψε ως το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2023 με σέξι ασπρόμαυρες λήψεις της να φοράει ρούχα από τη γυναικεία συλλογή.

Η καμπάνια γυρίστηκε σε μια ιταλική βίλα από το ντουέτο φωτογράφων Mert Alaş και Marcus Piggott, σύμφωνα με την ανάρτηση της Kαρντάσιαν στο Instagram. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φοράει η ινφλουένσερ στις φωτογραφίες είναι «μια μοναδική επανερμηνεία των αρχείων Dolce & Gabbana του 1990 και του 2000 στα οποία ανήκουν τα ίδια θρυλικά ρούχα που τόσο συχνά έχουν εμπνεύσει την Κιμ σε όλη τη ζωή και την καριέρα της».

Σε ένα πλάνο, η 42χρονη Κιμ, είναι ντυμένη από το κεφάλι μέχρι τα νύχια με λεοπάρ ολόσωμη φόρμα και μποτάκια. Για την εμφάνιση, χαϊδεύει μια γάτα με το ένα χέρι κρατώντας ένα τσαντάκι με λεοπάρ στάμπα D&G . Μερικά ακόμη αιλουροειδή την πλαισιώνουν στο κρεβάτι για μια άλλη φωτογραφία, όπου ποζάρει με ένα λευκό μίνι φόρεμα με κορσέ.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, «η νέα καμπάνια είναι ένα ταξίδι στο πιο αυθεντικό DNA των Dolce & Gabbana, όπου νέα νοήματα συναντούν τους αδιαμφισβήτητους χαρακτήρες που έγραψαν την ιστορία της μάρκας, μια παγκόσμια γλώσσα που δίνει φωνή στις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες όλων».

Η Καρντάσιαν έκανε μία ακόμη αποκαλυπτική εμφάνιση, αυτή τη φορά για τις ανάγκες μίας άλλης φωτογράφισης. Όπως φαίνεται στις περισσότερες αναρτήσεις στα social media, είναι η βασική «μούσα» του brand της και προετοιμάζεται για τη νέα καμπάνια με μαγιό, που λανσάρει η εταιρεία της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η νέα καμπάνια θα έχει βασικό θέμα τους εξωγήινους, κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια μέσα από την τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Η 41χρονη τηλεπερσόνα ανέβασε ένα βίντεο σε story, με την ίδια να φορά ένα αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι μαγιό και να ποζάρει με μακριά ξανθιά μαλλιά που ανεμίζουν. Η Καρντάσιαν στέκεται δίπλα σε ένα σπορ κίτρινο αυτοκίνητο και κοιτάζει προς τον φωτογραφικό φακό. Στο τοίχο πίσω της εμφανίζεται ένας μωβ εξωγήινος.