ΗΠΑ: Ο Τζίμι Κάρτερ σταματά τις θεραπείες - Θα δέχεται ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι του

ΗΠΑ: Ο Κάρτερ είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου και ενός μελανώματος που έδωσε μεταστάσεις στο ήπαρ και τον εγκέφαλό του
ΗΠΑ: Ο Τζίμι Κάρτερ σταματά τις θεραπείες - Θα δέχεται ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι του
1'

Μόνο ανακουφιστική φροντίδα θα δέχεται από εδώ και πέρα και όχι πρόσθετες ιατρικές θεραπείες ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε το Κέντρο Κάρτερ, αποφάσισε «να περάσει τον χρόνο που του απομένει στο σπίτι του με την οικογένειά του».

«Έχει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του και της ιατρικής ομάδας. Η οικογένεια Κάρτερ ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της σε αυτήν την περίοδο και ευγνωμονεί για την ανησυχία που εκφράζουν οι πολλοί θαυμαστές του», ανέφερε το ίδρυμα του 98χρονου πρώην προέδρου.

Ο Κάρτερ είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου και ενός μελανώματος που έδωσε μεταστάσεις στο ήπαρ και τον εγκέφαλό του. «Έπειτα από αλλεπάλληλες, σύντομες νοσηλείες, ο πρώην πρόεδρος αποφάσισε σήμερα να περάσει τον χρόνο που του απομένει με την οικογένειά του», ανέφερε το ίδρυμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή