ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή στην υπόθεση Μαντλίν: Πολωνή ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη - Είχε κακοποιηθεί ως παιδί

Ανατροπή στην υπόθεση Μαντλίν: Πολωνή ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη - Είχε κακοποιηθεί ως παιδί
Θρίλερ με την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν.

Η 22χρονη σημείωσε πως η οικογένεια ΜακΚάν ήρθε σε επαφή μαζί της προκειμένου να κάνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί εάν όντως είναι η Μαντλίν

Μια 22χρονη γυναίκα από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, το κοριτσάκι από την Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Η Julia Wendell, 22 ετών, από την Πολωνία, εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα για να αποκαλύψει πώς είχε κακοποιηθεί ως παιδί και πιστεύει ότι ήταν η μικρή, η οποία εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007.

Ισχυρίζεται ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν μικρή και λέει ότι ένας Γερμανός παιδόφιλος - ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν - ήταν ο θύτης της.

Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει το ίδιο σημάδι στο δεξί της μάτι με την αγνοούμενη μικρούλα, καθώς και ότι μοιάζει με τους γονείς Τζέρι και Kέιτ.

Μια πηγή προσκείμενη στους γονείς της αγνοούμενης κοπέλας δήλωσε: "Η οικογένεια δεν ρισκάρει, είναι πρόθυμη να εξετάσει όλα τα στοιχεία. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες, το κορίτσι μοιάζει όντως. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό.

"Αν αυτά που λέει είναι αληθινά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτή. Όλα ταιριάζουν."

Οι ισχυρισμοί της Τζούλια έγιναν viral στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα μετά την ανάρτηση της ιστορίας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικές ειδήσεις