ΚΟΣΜΟΣ

Μπραντ Πιτ: Έκανε το επόμενο βήμα με την Ινές ντε Ραμόν - Παρελθόν η Αντζελίνα Τζολί

O Mπραντ Πιτ
O Mπραντ Πιτ
Α.Ρ

Ο Μπράντ Πιτ έχει μία νέα αγαπημένη στη ζωή του και μάλιστα τη βλέπει… σοβαρά. Η 29χρονη Ινές ντε Ραμόν είναι τριάντα χρόνια μικρότερή του και ο ηθοποιός έχει αρχίσει να τη συστήνει στα παιδιά του, αδιαφορώντας πλήρως για τη γνώμη της Αντζελίνα Τζολί, γράφει ο σκανδαλοθηρικός Τύπος

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ και η και η Ινές ντε Ραμόν βλέπουν σοβαρά τη σχέση τους και στηρίζουν ο ένας τον άλλο στη διαδικασία των διαζύγιων τους. Οι «κακές γλώσσες» επιμένουν μάλιστα οτι ο γοητευτικός πρωταγωνιστής «δεν δίνει δεκάρα» για το τι σκέφτεται η πρώην σύζυγός του Αντζελίνα Τζολί εν μέσω του πολύκροτου διαζυγιου τους.

Ο 59χρονος ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με την Ινές τον περασμένο Νοέμβριο και, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι έχει έρθει πολύ κοντά τους τελευταίους τρεις μήνες. Μιλώντας αποκλειστικά στο DailyMail.com, πηγή με γνώση του θέματος αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Μπραντ έχει συστήσει την Ινές στα «περισσότερα» από τα έξι παιδιά του, ενώ περιγράφει λεπτομερώς πώς ο ίδιος και η νέα του σύντροφος υπήρξαν πηγή υποστήριξης ο ένας στον άλλον και ότι «δέθηκαν» εν μέσω των διαζυγίων τους.

Ο πρώην σύζυγος της Ινές Πολ Γουέσλι, ηθοποιός και πρώην μοντέλο υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου στις 17 Φεβρουαρίου. «Η απόφαση να χωρίσουμε είναι αμοιβαία και λήφθηκε πριν από πέντε μήνες. Ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή», δήλωσε εκπρόσωπος του τον Σεπτέμβριο. Ο γάμος τους έληξε μετά από 4 χρόνια λόγω «ασυμβίβαστων διαφορών». Η Ινές και ο Πολ δεν έχουν παιδιά, επομένως είναι πιθανό το διαζύγιό τους να αποδειχθεί λιγότερο περίπλοκο από εκείνο των «Μπραντζελίνα»

Η σχέση τους δεν έχει δράματα και σκαμπανεβάσματα

Η Ινές στηρίζει τον Μπραντ κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης δικαστικής του διαμάχης με την Αντζελίνα, ακόμη και όταν η προπονήτρια υγείας των διασήμων αντιμετώπιζε και εκείνη την κατάρρευση του γάμου της. «Η Ινές κάνει το ίδιο για τον Μπραντ που δυστυχώς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το δύσκολο διαζύγιό του από την Άντζι», αποκάλυψε στενή φίλη του ηθοποιού. «Στην πραγματικότητα τους έδεσαν τα διαζύγιά τους και η σχέση τους έχει σοβαρέψει».

«Της έχει γνωρίσει τα παιδιά του» λένε οι πηγές, αναφέροντας τα έξι παιδιά που έχει με την Aτζελίνα - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne. «Η σχέση του Μπραντ με την Άντζι ήταν καταστροφή και η πλέον κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική με την Ινές. Δεν έχει δράμα και είναι πολύ χαμηλών τόνων ».

Με τη Μαργκό Ρόμπι στην πρεμιέρα της νέας του ταινίαςΑΡ

Όσο για το τι μπορεί να έχει να πει η Αντζελίνα για το ειδύλλιο του Μπραντ και της Ινές, η πηγή επιμένει ότι ο ηθοποιός «δεν δίνει δεκάρα» τι πιστεύει για τη σχέση του, λέγοντας: «Δεν δίνει δεκάρα για το τι σκέφτεται η Άντζι. Στην πραγματικότητα θέλει να ξέρει ότι είναι ευτυχισμένος με κάποια άλλη». Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν ανησυχεί επίσης για τον πρώην της Ινές, Πολ, ο οποίος άρχισε να βγαίνει με το 22χρονο μοντέλο Νάταλι Ζάκερμπεργκ περίπου την ίδια στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση του Μπραντ με την Ινές. «Ο Μπραντ δεν νοιάζεται τι σκέφτεται ο Πολ για αυτόν, ούτε τι σκέφτεται ο Πολ για εκείνον που βγαίνει με την Ινές», ανέφερε η ίδια πηγή.

Η γνωριμία και το τρυφερό ειδύλλιο

Ο Μπραντ εθεάθη για πρώτη φορά με την Ινές το Νοέμβριο σε μια συναυλία του Μπόνο στο Λος Άντζελες. Οι δυο τους ήταν απίστευτα στοργικοί μεταξύ τους και εθεάθησαν να χαμογελούν καθώς αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλον. Από τότε, έχουν κυκλοφορήσει πολλές φορές δημόσια, όπως στο πάρτι για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Μπραντ Πιτ «Βαβυλώνα» στο Λος Άντζελες.

Η Iνές εμφανίστηκε επίσης στο πάρτι των 59ων γενεθλίων του φίλου της τον Δεκέμβριο. «Ήταν πολύ χαριτωμένοι και ερωτευμένοι. Θα μπορούσατε να πείτε ότι τον κάνει χαρούμενο», είπε στο People πηγή που παρευρέθηκε στο πάρτι. Αργότερα τον ίδιο μήνα, το ζεύγος γιόρτασε μαζί την Πρωτοχρονιά με μια ρομαντική απόδραση στο Cabo San Lucas.

Ο Μπραντ και η Ινές αναγκάστηκαν να περάσουν χωριστά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας με τίτλο «Λύκοι» με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Αυτό δεν εμπόδισε τον Μπραντ να δείξει την αγάπη του για εκείνη, με την Ινές να εμφανίζεται έξω από τη δουλειά της πολύ χαρούμενη, έχοντας λάβει ένα τεράστιο μπουκέτο με ροζ λουλούδια και ένα κόσμημα.

Ποια είναι η Ινές ντε Ραμόν

Η ντε Ραμόν αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013 με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έχει επίσης πτυχίο διατροφολόγου και προπονήτριας από το Ινστιτούτο Ολοκληρωμένης Διατροφής. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής εμπειρίας της είναι στη βιομηχανία κοσμημάτων. Σύμφωνα με το LinkedIn της, στο παρελθόν είχε ρόλους στο τμήμα κοσμημάτων του οίκου Christie's και στο πολυτελές ελβετικό κοσμηματοπωλείο De Grisogono.

Η Ινές με τον πρώην σύζυγό τηςΙnstagram

Εργάζεται επί του παρόντος ως επικεφαλής χονδρικής για την εταιρεία κοσμημάτων Anita Ko Jewelry με έδρα το Λος Άντζελες, η οποία περιλαμβάνει αστέρια όπως η Hailey Bieber, η Kourtney Kardashian και η Mandy Moore μεταξύ των θαυμαστών της. Τον Φεβρουάριο του 2022, η ντε Ραμόν πρωταγωνίστησε ακόμη και σε μια φωτογραφική καμπάνια για τη μάρκα, την οποία μοιράστηκε στο Instagram της.

Ο έρωτας με την Αντζελίνα που έγινε πόλεμος

Ο έρωτας του Μπραντ και της Αντζελίνα έμοιαζε αληθινό παραμύθι, μέχρι που έγινε…εφιάλτης. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Mr. & Mrs. Smith το 2003. Εκείνη την εποχή, ο Μπραντ ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. Η σταρ από τα «Φιλαράκια» υπέβαλε αίτηση διαζυγίου δύο χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2005, μέσα σε ένα όργιο φημολογίας ότι έβγαινε κρυφά με την Αντζελίνα.

Εκείνο το καλοκαίρι, ο Μπραντ και η Αντζελίνα εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί με τον γιο τους Mάντοξ σε διακοπές στην Καμπότζη. Το 2008 απέκτησαν ένα κτήμα 880 στρεμμάτων στο Correns της Γαλλίας, το Chateau Miraval. Το ακίνητο είχε δικό του αμπέλι, τον οποίο αργότερα χρησιμοποίησαν για την παραγωγή κρασιού. Ο Μπραντ και η Άντζι αρραβωνιάστηκαν το 2012 και παντρεύτηκαν σε μια σούπερ ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους στη Γαλλία. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχαν ήδη αποκτήσει και τα έξι παιδιά τους μαζί. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο παραμυθένιος γάμος τους μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Ο Μπραντ με την Ινές και την κόρη του Σιλό

Τον Σεπτέμβριο του 2016, οι δυο τους πετούσαν από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες με τα παιδιά τους όταν ξέσπασε τεράστιος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού. Έγγραφα του FBI που κυκλοφόρησαν χρόνια αργότερα, περιείχαν μια σειρά από ισχυρισμούς της Αντζελίνα που έλεγε μεταξύ άλλων οτι ο Μπραντ την «άρπαξε» κατά τη διάρκεια της πτήσης μεθυσμένος.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Μπραντ της «έριξε μπύρα» και ότι πίστευε ότι «θα επιτεθεί» σε ένα από τα παιδιά τους. Κατηγόρησε τον Μπραντ ότι «έγινε τέρας» και είπε ότι, αφού «ούρλιαξε» στην οικογένειά του, τα παιδιά ήταν «σοκαρισμένα». Πρόσθεσε ότι ένιωθε «φοβισμένη και δεν ήξερε τι να κάνει». Ωστόσο, δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2016, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές». Ζήτησε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών του και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας δικαστικός μαραθώνιος που συνεχίζεται ακόμη