ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Το συγκινητικό βίντεο για τα 15α γενέθλια των διδύμων της

H Τζένιφερ Λόπεζ με τα δίδυμα παιδιά της
H Τζένιφερ Λόπεζ με τα δίδυμα παιδιά της
Α.Ρ

Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα, με αφορμή τα 15α γενέθλια των διδύμων της Μαξ και Εμ. Ξεχωριστή θέση στο εορταστικό βίντεο έχει και ο αγαπημένος της, Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα γενέθλια των διδύμων της και έδωσε στους θαυμαστές της μια ματιά στη νέα τους ζωή τους με τον «πατριό» τους, Μπεν Άφλεκ. Η 53χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram γεμάτο με ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές για να τιμήσει τα 15α γενέθλια του Μαξ και της Έμ.

«Χρόνια πολλά στις όμορφες, υπέροχες καρύδες μου», έγραψε στη λεζάντα, χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι που έχει δώσει στα δίδυμα που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Mαρκ Άντονι. «Είμαι τόσο περήφανη για εσάς τους δύο με κάθε τρόπο. Φέρνετε τόση χαρά και ευτυχία στην καρδιά και την ψυχή μου. Σας αγαπώ για πάντα».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια είχε πει ότι τα παιδιά της εξακολουθούν να αγαπούν το ψευδώνυμο που τους έχει βγάλει, που δεν είναι άλλο από το «coconuts». «Μου αρέσει να πιστεύω ότι τους αρέσει, Είναι χαριτωμένο να τα αποκαλώ έτσι γιατί είναι δύο, και όταν ήταν ακόμα μικρά στην κούνια, τα μαλλιά τους έμοιαζαν με το χνούδι της καρύδας, γι' αυτό τα αποκαλούσα έτσι. Και μου κόλλησε», είχε αναφέρει γελώντας.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από τη βρεφική και παιδική τους ηλικία μέχρι σήμερα με ηχητικό «χαλί» το σινγκλ της Tέιλορ Σουιφτ «Fifteen». Μερικές από τις πιο πρόσφατες στιγμές που εμφανίζονται στο βίντεο περιλαμβάνουν πλάνα από τη συμμετοχή της Έμ στην παράσταση της μαμάς της στο Super Bowl το 2020, αλλά και μια οικογενειακή φωτογραφία που δείχνει τη νέα μικτή οικογένεια γύρω από ένα τραπέζι.

Η Λόπεζ τόνισε επίσης μια ειλικρινή στιγμή όπου ο Άφλεκ κρατά τον Μαξ στην αγκαλιά του καθώς κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με αυτοκίνητο. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι, έχει συμπεριλάβει τα παιδιά στην καθημερινότητα και τη σχέση τους.

Εκτός από τον Mαξ και την Εμ, τα παιδιά του Άφλεκ Βάιολετ 17, Σεραφιν 14, και Σάμιουελ 10 που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ συμπληρώνουν την οικογενειακή ευτυχία των «Μπένιφερ». Η Λόπεζ μίλησε με πολλή αγάπη για τον Άφλεκ με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, δηλώνοντας ότι δεν έχει δει ποτέ «πιο συνεπή, στοργικό και ανιδιοτελή πατέρα».