ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: Ο βιασμός στα 15, η άμβλωση και η «κλεμμένη» παιδική ηλικία

H Πάρις Χίλτον
H Πάρις Χίλτον
Α.Ρ

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε τις τραυματικές εμπειρίες που είχε ζήσει στο παρελθόν σε νέα της αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Glamour

Σε μια νέα συνέντευξη-βόμβα στο περιοδικό Glamour, η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι η πρώτη της σεξουαλική επαφή ήταν χωρίς τη θέλησή της και συνέβη στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών.

Ο άνδρας που τη βίασε όπως αποκάλυψε ήταν μεγαλύτερος, τον γνώρισε σε ένα εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια και σύμφωνα με τα λεγόμενά της της έριξε κάτι στο ποτό. Εκείνη την εποχή, η Χίλτον ζούσε με τη γιαγιά της στο Παλμ Σπρινγκς, είχε πάει στο Λος Άντζελες για να δει τους φίλους της και σύχναζε στο εμπορικό κέντρο Westfield Century City «σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο».

«Mεγαλύτεροι άντρες πάντα τριγυρνούσαν στα καταστήματα» και εκείνη και οι φίλες της τους μιλούσαν και τους έδιναν τους αριθμούς τους, όπως είπε. «Μια μέρα, η ομάδα των ανδρών προσκάλεσε τη Χίλτον και τις φίλες της στο σπίτι τους όπου τις κέρασαν δροσερά φρουτώδη κρασιά. Η Χίλτον που «δεν έπινε ή δεν [έκανε] τίποτα τότε» είπε ότι ένας από τους τύπους ήταν ιδιαίτερα πιεστικός και της ζητούσε να καταναλώσει το ποτό της.

«Όταν ήπια μία ή δύο γουλιές, αμέσως άρχισα να αισθάνομαι ζαλάδα. Δεν ξέρω τι έβαλε εκεί μέσα- υποθέτω ότι ήταν κάποιο ναρκωτικό». Η νέα μαμά είπε ότι λιποθύμησε και ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα, καταλαβαίνοντας ότι κάτι κακό της είχε συμβεί. «Θυμήθηκα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είχα οράματα ότι τον έβλεπα από πάνω μου, να μου κλείνει το στόμα, να μου λέει, “ονειρεύεσαι” και να μου το ψιθυρίζει στο αυτί».

Η εμπειρία προηγήθηκε της οδυνηρής παραμονής της σε διάφορα και δαπανηρά προγράμματα...τροποποίησης συμπεριφοράς, όπως η σχολή Provo Canyon στη Γιούτα, όπου ισχυρίστηκε ότι της έδιναν φάρμακα και την υπέβαλλαν σε γυναικολογικές εξετάσεις αργά το βράδυ. «Ήμουν μόνο ένα μικρό κορίτσι. Απλώς αισθάνομαι ότι έκλεψαν την παιδική μου ηλικία« δήλωσε στην Glamour, προσθέτοντας ότι ο χρόνος της στο Provo συνέβαλε στην απόφαση της να καλωσορίσει το νεογέννητο γιο της, μέσω παρένθετης μητέρας

Η άμβλωση

Η Πάρις Χίλτον μίλησε επίσης για πρώτη φορά δημόσια για την άμβλωση που είχε κάνει σε νεαρή ηλικία, τονίζοντας τη σημασία της χρήσης της πλατφόρμας της για την υποστήριξη των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων. Η 42χρονη κληρονόμος μίλησε για την απόφασή της να τερματίσει μία εγκυμοσύνη για την οποία «δεν ήταν έτοιμη» στις αρχές της δεκαετίας του '20.

«Αυτό ήταν και κάτι για το οποίο δεν ήθελα να μιλήσω γιατί υπήρξε τόσο πολύ ντροπή γύρω από αυτό», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη με το Glamour «Ήμουν παιδί και δεν ήμουν έτοιμη γι 'αυτό.» Ένιωσε υποχρεωμένη όπως είπε να χρησιμοποιήσει τη διασημότητα της και να μιλήσει μετά την ανατροπή του συνταγματικού δικαιώματος στην άμβλωση από το Ανώτατο Δικαστήριο τον περασμένο Ιούνιο.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό», είπε στο τέλος. «Υπάρχει τόσο πολύ πολιτική γύρω από αυτό και όλα αυτά, αλλά είναι το σώμα μιας γυναίκας… γιατί πρέπει να υπάρχει ένας νόμος που βασίζεται σε αυτό; Είναι το σώμα σου, η επιλογή σου και πραγματικά πιστεύω σε αυτό. Είναι αδιανόητο για μένα ότι κάνουν νόμους που επιβάλλουν στις γυναίκες την αναπαραγωγική υγεία, γιατί αν συνέβαινε το αντίστροφο με τους άνδρες δεν θα ήταν έτσι καθόλου» πρόσθεσε η Χίλτον.

«Η καρδιά μας... σπάει από αγάπη»

Η απόφαση του περασμένου έτους άλλαξε μία πραγματικότητα μισού αιώνα, δίνοντας στις πολιτείες την εξουσία να περάσουν δικούς τους νόμους γύρω από την άμβλωση. Λίγο μετά την απόφαση, το Αρκάνσας, το Κεντάκι, η Λουιζιάνα, το Μισσούρι και η Νότια Ντακότα απαγόρευαν την άμβλωση. Διαμαρτυρίες ξέσπασαν τότε σε όλη τη χώρα και ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μίλησε ενάντια στην απόφαση, την οποία αποκάλεσε «πραγματοποίηση ακραίας ιδεολογίας και τραγικό λάθος από το Ανώτατο Δικαστήριο».

Η Χίλτον έγινε μητέρα φέτος, ανακοινώνοντας τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, μέσω παρένθετης μητέρας, τον περασμένο μήνα με τον σύζυγό της Carter Reum. Αργότερα ανακοίνωσαν ότι ονόμασαν το μωρό τους Φοίνιξ Μπάρον. «Ήταν πάντα το όνειρό μου να είμαι μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον», είπε η νέα μαμά. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την οικογένειά μας μαζί και οι καρδιές μας εκρήγνυνται από αγάπη για το παιδί μας».