ΚΟΣΜΟΣ

Μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια της Κομισιόν για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

Μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια της Κομισιόν για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών
AP

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια της Κομισιόν για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών με απόφαση Φον ντερ Λάιεν

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες της ΕΕ στα κτίρια της Κομισιόν στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σχοινάς σημειώνει: «Με απόφαση της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από τώρα οι σημαίες της Ένωσης μεσίστιες σε όλα τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Η Ευρώπη πενθεί με τους Έλληνες».

Κυριακίδου: Η ΕΕ είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί

Η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ενώ τονίζει ότι «η ΕΕ είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της στο τουίτερ η κ. Κυριακίδου σημειώνει: «Επικοινώνησα σήμερα με τον φίλο Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για να εκφράσω την απέραντη μας θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Οι σκέψεις όλων μας είναι με εσάς, με τα θύματα και τις οικογένειες τους. Η ΕΕ είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί».

Βέμπερ:Οι σκέψεις μας είναι με τον ελληνικό λαό αυτή τη στιγμή της θλίψης

«Κουράγιο» γράφει στα ελληνικά ο επικεφαλής του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ στο μήνυμά του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του στο τουίτερ σημειώνει: «Βαθιά θλίψη από το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Οι σκέψεις μας είναι με τον ελληνικό λαό αυτή τη στιγμή της θλίψης. Κουράγιο».

Σερβία: Συλλυπητήρια του Αλ. Βούτσιτς

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. «Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ελληνικό λαό για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους. Τα λόγια παρέχουν ελάχιστη παρηγοριά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά συμπάσχουμε μαζί σας και στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον ελληνικό λαό, είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια» έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο Αλεξάνταρ Βούστιτς.

Σχετικές ειδήσεις