ΚΟΣΜΟΣ

Ραταΐκόφσκι: «Ήμουν πολύ δυστυχισμένη, είχα μείνει 45 κιλά» - Η εξομολόγηση για το επώδυνο διαζύγιο

H Έμιλι Ραταΐκόφσκι
H Έμιλι Ραταΐκόφσκι
ΑΡ

Η Έμιλι Ραταΐκόφσκι μίλησε για το διαζύγιό της μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ και τις μεγάλες δυσκολίες που βίωσε μέχρι να αποφασίσει

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, η Έμιλι Ραταΐκόφσκι είπε ότι προσπαθούσε για πολύ καιρό να βρει τη «δύναμη» να αφήσει τον πρώην σύζυγό της, αλλά πάλευε με το άγχος. Μίλησε για το διαζύγιό της μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, ενώ εμφανιζόταν στο podcast Going Mental του Dear Media με την Eileen Kelly νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η 31χρονη καλλονή ήταν ειλικρινής για το πώς προσπάθησε να βρει τη δύναμη να βγει από έναν δυστυχισμένο γάμο και είπε οτι πάλεψε με την υγεία της λόγω άγχους. «Δεν είχα το κουράγιο να φύγω για πολύ καιρό. Ήμουν πραγματικά, πολύ δυστυχισμένη», είπε. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο εξήγησε ότι το άγχος που ένιωθε από τη δυστυχία εκδηλώθηκε στο σώμα της, λέγοντας: «Ήμουν περίπου 45 κιλά και μόλις είχα κάνει ένα μωρό. Ήμουν υπερβολικά αδύνατη γιατί δεν ήμουν καλά».

Το μοντέλο του οίκου Versace πρόσθεσε ότι «είχε δοκιμάσει τα πάντα» για να ξεπεράσει την κατάθλιψή της. «Προσπάθησα να πάρω αντικαταθλιπτικά. Ήμουν σίγουρη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί μου. Νομίζω ότι πολλά από αυτά που έμαθα από αυτή τη σχέση είναι να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου», είπε.

Ο δίχρονος γιος του ζευγαριού Σιλβέστερ Απόλο όπως είπε, το έκανε ακόμα πιο δύσκολο να αλλάξει την κατάστασή της. «Μόλις είχα αποκτήσει ένα παιδί, ήθελα πολύ να κάνω αυτή την οικογένεια, οπότε ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για μένα να φύγω εντελώς», είπε. Η Ραταΐκόφσκι είπε ότι τελικά βρήκε το θάρρος να φύγει όταν ο πρώην της είχε ξεπεράσει προφανώς τα όρια.

«Για μένα, ήταν τόσο ξεκάθαρο και μετά έγινε ολοένα και πιο ξεκάθαρο και πιο ξεκάθαρο, κάτι που ήταν καλό», είπε. Αν και δεν έγινε συγκεκριμένη για το περιστατικό, μπορεί να αναφερόταν στις καταγγελίες για απιστία που εμφανίστηκαν πέρυσι. «Ξέρω πολλούς ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι στο γάμο τους για πολύ καιρό επειδή φοβούνται πολύ το διαζύγιο και δεν νομίζω ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος ζωής», πρόσθεσε. Η Ραταΐκόφσκι ολοκλήρωσε το επεισόδιο του podcast της με ένα «μπράβο στο διαζύγιο».