ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Εντυπωσιακή και στο πάρτι των Όσκαρ - Εμφανίστηκε μόνο με το σουτιέν

Ριάνα: Εντυπωσιακή και στο πάρτι των Όσκαρ - Εμφανίστηκε μόνο με το σουτιέν
Associated Press

Έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις η ποπ σταρ. Η Ριάνα «έλαμψε σαν διαμάντι» στο πάρτι μετά τα Όσκαρ.

Η Rihanna ανέβασε στυλιστικά τον πήχη με την εμφάνισή της στα φετινά Όσκαρ και ειδικά στο πάρτι που ακολούθησε. Εμφανίστηκε φορώντας μόνο ένα στραφταλιζέ σουτιέν και μια αλυσίδα γύρω από την φουσκωμένη κοιλιά της, που φέρεται να αξίζει 1,8 εκατομμύρια δολάρια.

Όλο το outfit για το πάρτι των Όσκαρ το συνδύασε με φούστα που ήταν σετ και ασημί πέδιλα, ενώ από πάνω φορούσε ένα φούξια παλτό.

Όπως έχει πει και σε τραγούδι της (shine bright like a diamond), έλαμψε τη βραδιά εκείνη με τα κοσμήματα που φόρεσε, τα οποία είχαν πάνω από 250 καράτια αξίας 2,67 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πέρα από την αλυσίδα της κοιλιάς, η Rihanna φορούσε επίσης ένα διαμαντένιο κολιέ τριών σειρών που είχε περίπου 96 καράτια ροζ πολύτιμους λίθους, ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιού με περίπου 12 καράτια διαμάντια και ένα εκθαμβωτικό δαχτυλίδι.

Η τραγουδίστρια τόνισε τα χαρακτηριστικά της με λαμπερό μακιγιάζ. Από την άλλη πλευρά, ο A$AP Rocky, με τον οποίο περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, επέλεξε ένα απαλό μαύρο σμόκιν.

Εν τω μεταξύ, ο A$AP Rocky, με τον οποίο η καλλονή περιμένει δεύτερο παιδί, επέλεξε ένα απαλό μαύρο σμόκιν όταν ήρθε στο πάρτι μαζί της.