ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντάνι Άλβες κάνει απεργία πείνας – Δεν βγαίνει από το κελί του στη φυλακή της Βαρκελώνης

Ο Ντάνι Άλβες κάνει απεργία πείνας – Δεν βγαίνει από το κελί του στη φυλακή της Βαρκελώνης
AP Photo

Ο Ντάνι Άλβες συμπληρώνει δύο μήνες σε φυλακή της Βαρκελώνης στις 20 Μαρτίου και σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό της Ισπανίας έχει ξεκινήσει ήδη απεργία πείνας.

Στις 20 Ιανουαρίου ο Ντάνι Άλβες προφυλακίστηκε μετά από καταγγελία βιασμού που έκανε σε βάρος του μια 23χρονη. Η καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Βραζιλίας τη βίασε σε ένα κλαμπ της Βαρκελώνης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής παραμένει στη φυλακή, ενώ η σύζυγός του, Τζοάνα Σανθ, έχει ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Cuatro al Dia», όταν ο Ντάνι Άλβες πληροφορήθηκε την πρόθεση της συζύγου του αποφάσισε να μείνει… για πάντα στο κελί του και να μην τρώει!

«Είναι εντελώς συντετριμμένος και πολύ νευρικός με την απόφαση που πήρε η πρώην σύντροφός του», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ τους οι Ισπανοί, ενώ την ίδια ώρα ο αδελφός του είναι έξαλλος με τη Τζοάνα Σανθ.

«Ποτέ μην περιμένετε εκτίμηση, αναγνώριση ή πίστη από κανέναν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί το ίδιο άτομο που σας κάνει πολύ καλό είναι το ίδιο άτομο που θα σας ρίξει στο έδαφος αύριο και θα σας συντρίψει αλύπητα», ήταν τα λόγια του Νέι Άλβες.