ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρας «συνάντησε τον διάβολο» - Νόμιζαν ότι είναι νεκρός και τελικά... «αναστήθηκε»

Άνδρας «συνάντησε τον διάβολο» - Νόμιζαν ότι είναι νεκρός και τελικά... «αναστήθηκε»
Tik Tok

Ασθενής που παραλίγο να χάσει τη ζωή του ένιωσε ότι πήγε «στον διάβολο» και επέστρεψε - Ο γιατρός περιγράφει την εμπειρία αυτή και γίνεται viral στο Tik Tok

Viral έχει γίνει στο Tik Tok ένας γιατρός, ο οποίος μοιράστηκε την ιστορία που έζησε εν ώρα εργασίας με έναν ασθενή ηλικίας γύρω στα 23.

Ενώ ο άνδρας θεωρούταν κλινικά νεκρός, μετά από επίθεση με μαχαίρι, ξαφνικά συνήλθε, έπιασε τον γιατρό και του είπε ότι συναντήθηκε με τον διάβολο.

Το βίντεο, δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό @outterdarkness στο TikTok, εκεί όπου πολλοί άνθρωποι στέλνουν ιστορίες σχετικά με τον Χριστιανισμό, την κόλαση, τον διάβολο και τους αγγέλους.

Συγκεκριμένα όπως αφηγείται ο γιατρός, είδε το στήθος του άνδρα ανοιχτό και ένας συνάδελφός του δεν τον άφηνε να φύγει επειδή έπρεπε να περιποιηθούν τα τραύματά του. Ο ασθενής οδηγήθηκε στο χειρουργείο και του έκαναν μετάγγιση αίματος, ευτυχώς όμως κατάφεραν να βρουν τον σφυγμό του.

«Μετά από περίπου τέσσερις ώρες, ξύπνησε, με κοίταξε στα μάτια και με άρπαξε, και άρχισε να κλαίει να λέει ότι συνάντησε τον διάολο. "Σε είδα να δουλεύεις πάνω μου, ήμουν νεκρός"», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι "Ήταν η πιο καταπληκτική εμπειρία γιατί ήταν βάσιμο, εννοώ ότι κανείς δεν επινοεί μια τέτοια εμπειρία. Το τελευταίο που άκουσα, άλλαξε εντελώς τη ζωή του, έδωσε τη ζωή του στο θεό και ακόμα και σήμερα… το βλέμμα στα μάτια του όταν ξύπνησε, ο τρόμος, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι όντως συνάντησε το διάβολο".