ΚΟΣΜΟΣ

Οργή για Άγγλο φίλαθλο: Κρατά τη σημαία της χώρας του με σύνθημα «ο Ντιέγκο είναι στο κουτί»

Άγγλος φίλαθλος

Το σύνθημα πάνω στην αγγλική σημαία αναφέρεται στον Ντιέγκο Μαραντόνα και λέει συγκεκριμένα, «ο Ντιέγκο είναι σε κουτί»

Μια πέρα ως πέρα αισχρή φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρω του διαδικτύου, στην οποία απαθανατίζεται ένας Άγγλος οπαδός και να επιδεικνύει με «καμάρι» την σημαία της χώρας του με μια ιδιαιτέρως προσβλητική φράση.

Το σύνθημα πάνω στην αγγλική σημαία αναφέρεται στον Ντιέγκο Μαραντόνα και λέει συγκεκριμένα, «ο Ντιέγκο είναι σε κουτί».

Ο Αργεντίνος θρύλος του ποδοσφαίρου απεβίωσε το 2020 και είναι ιδιαίτερα μισητός στους Άγγλους λόγω των θρυλικών γκολ που είχε πετύχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 1986 ενάντια στην Αγγλία, το «Χέρι του Θεού» και το «Γκολ του Αιώνα».

Σημειώνεται ότι Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών για το Euro 2024, στο γήπεδο της Νάπολι, της ομάδας με την οποία έγραψε ιστορία ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου.

Φυσικά οι Ιταλοί έχουν ήδη καταδικάσει την φωτογραφία αυτή του Άγγλου οπαδού, η οποία θα κάνει το κλίμα μεταξύ των οπαδών ακόμα βαρύτερο. Το κλίμα είναι ήδη βαρύ, επειδή αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι εθνικές ομάδες των δύο χωρών θα συναντηθούν έπειτα από τον τελικό του Euro 2020, όπου οι Ιταλοί είχαν νικήσει τους Άγγλους στα πέναλτι.