ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στο Μονακό: Η πριγκίπισσα Σαρλίν έβγαλε την βέρα της – Το παλάτι αρνείται κρίση στον γάμο τους

Σάλος στο Μονακό: Η πριγκίπισσα Σαρλίν έβγαλε την βέρα της – Το παλάτι αρνείται κρίση στον γάμο τους
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τη σύζυγό του, Σαρλίν.
AP

Παρά τις φήμες διαζυγίου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι και οι δύο θα παρευρεθούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο.

Οργιάζουν για ακόμα μια φορά οι φήμες στο Πριγκιπάτο του Μονακό για κρίση στον γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου με την σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν.

Η 44χρονη πρώην κολυμβήτρια εθεάθη - σύμφωνα με την Daily Mail - πρόσφατα σε χαλαρή διάθεση στο Μιλάνο χωρίς το εκθαμβωτικό δαχτυλίδι του γάμου της με τον Μονεγάσκο μονάρχη.

Η εμφάνιση αυτή έρχεται αφότου το γαλλικό περιοδικό ROYAUTÉ ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα βρίσκονται σε διαδικασία χωρισμού - μια φήμη που ενισχύθηκε όταν το άρθρο επαναλήφθηκε από κουτσομπολίστικες ιστοσελίδες, γεγονός που πυροδότησε εικασίες στα social media.

Η μητέρα φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι ενώ έμπαινε στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Η επίμαχη φωτογραφία.Dailt Mail

Οι φήμες για τον γάμο του ζευγαριού άρχισαν να φουντώνουν αφού η Σαρλίν απουσίαζε από το Μονακό για το μεγαλύτερο μέρος του 2021 ενώ βρισκόταν σε κλινική στην πατρίδα της τη Νότια Αφρική ενώ στη συνέχεια εισήχθη σε ελβετική κλινική για να νοσηλευτεί ξανά.

Ωστόσο το γραφείο Τύπου του Παλατιού είπε ότι «Παρακαλώ αγνοήστε αυτό το άρθρο που είναι εντελώς αβάσιμο» είπε εκπρόσωπος του ζεύγους.

Η φήμη απέκτησε δυναμική όταν το άρθρο επαναλήφθηκε από «ροζ» ιστότοπους, γεγονός που πυροδότησε εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ζεύγος παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011 και το 2014 απέκτησαν δύο παιδιά, τα οκτάχρονα δίδυμα, τον πρίγκιπα διάδοχο Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Τα δίδυμα έχουν επίσης δύο ετεροθαλή αδέρφια. Η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι γεννήθηκε το 1992. Επιβεβαιώθηκε ως κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου με την κτηματομεσίτρια Tαμάρα Ρότολο το 2006, όταν ήταν σχεδόν 16 ετών. Το 2005 ο πρίγκιπας επιβεβαίωσε επίσης ότι ήταν ο βιολογικός πατέρας του Aλεξάντρ Γκριμάλντι Κοστ, που γεννήθηκε το 2003. Μητέρα του ειναι η Νικόλ Κοστ, πρώην αεροσυνοδός της Air France από το Τόγκο.

Ο Άλμπερτ, ο μοναχογιός του Πρίγκιπα Ρενιέ Γ' του Μονακό και της Χολιγουντιανής σταρ Γκρέις Κέλι που σκοτώθηκε σε ηλικία 52 ετών , εξακολουθεί να έχει στενή σχέση με τον πρώην ερωμένη του Νικόλ Κοστ η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας. Πράγματι, το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε φιλανθρωπικό χορό πέρυσι.

Παρά το γεγονός ότι δεν μεγάλωσαν με τον βιολογικό τους πατέρα, και τα δύο ενήλικα παιδιά έχουν υιοθετήσει το βασιλικό επώνυμο Γκριμάλντι και έχουν σαφώς μια ολοένα και πιο στενή σχέση με τον πρίγκιπα, παρά το γεγονός ότι πιστεύεται ότι τους αναγνώρισε και τους δύο μόνο μετά από τεστ DNA.

Παρά τις φήμες διαζυγίου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι και οι δύο θα παρευρεθούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο. Ο βασιλιάς μίλησε με αγάπη για τον Βρετανό Βασιλιά πριν από τη στέψη του στις 6 Μαΐου, αποκαλώντας τον «πολύ μορφωμένο άνθρωπο και κάποιον με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ».Ο Αλβέρτος πρόσθεσε: «Διατηρούμε επαφή από τότε που έγινε Βασιλιάς, αλλά δεν έχω μιλήσει προσωπικά μαζί του από την κηδεία της Βασίλισσας»

Μιλώντας στο PEOPLE, ο Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθούν ο ίδιος και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σαρλίν, προσθέτοντας: «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια απίστευτη και πολύ συγκινητική τελέτή». Θα ειναι η πιο λαμπερή τελετή στην οποία συμμετέχει η Σαρλίν μετά την πρόσφατη ασθένειά της, κατά την οποία πέρασε 11 μήνες μακριά από το μεσογειακό πριγκιπάτο δεχόμενη θεραπεία στη γενέτειρά της, για μια απροσδιόριστη πάθηση.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σαρλίν, θα είναι σίγουρα στην τελετή για να παρακολουθήσουν τη στέψη του βασιλιά, ωστόσο τα 8χρονα δίδυμά τους, μπορεί να είναι «πολύ μικρά».

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος επαίνεσε τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Σαρλίν, που «επέστρεψε με απίστευτο τρόπο» μετά από μια μακροχρόνια μάχη για την υγεία της. Μιλώντας τον Δεκέμβριο, ο 64χρονος βασιλιάς είχε πει στο People ότι είναι «πραγματικά περήφανος» για τη γυναίκα του, προσθέτοντας: «Η Σαρλίν τα πάει πολύ καλά».

«Όπως γνωρίζετε, η περασμένη χρονιά ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνη όπως και η αρχή του τρέχοντος έτους». Ο Αλβέρτος πρόσθεσε ότι αφού εισήχθη σε ελβετική μονάδα θεραπείας λόγω εξάντλησης και απομάκρυνσης από τα φώτα της δημοσιότητας, η 44χρονη Σαρλίν, 44, ήταν «ενεργή σε διαφορετικές εκδηλώσεις».

Τόνισε μια σειρά από εκδηλώσεις όπου η πρώην κολυμβήτρια ήταν ορατή τον τελευταίο καιρό, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης εξόρμησης στο παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στο Μονακό. «Της αρέσει πολύ να κάνει πράγματα μαζί με τα παιδιά, οπότε η φετινή χρονιά τελειώνει με πολύ, πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για το πώς έχουν τα πράγματα», είπε ο Άλμπερτ.