ΚΟΣΜΟΣ

Βικτόρια Μπέκαμ: Τρολάρει τον σύζυγό της Ντέιβιντ στο γυμναστήριο και αυτός ποζάρει ημίγυμνος

Βικτόρια Μπέκαμ: Τρολάρει τον σύζυγό της Ντέιβιντ στο γυμναστήριο και αυτός ποζάρει ημίγυμνος

Μπορεί να είναι παντρεμένοι 26 χρόνια όμως όπως φαίνεται είναι ακόμα ερωτευμένοι - Ο λόγος για την Βικτόρια και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ φόρεσε τα ρούχα της προπόνησης και μπήκε στο προσωπικό της γυμναστήριο να εξασκηθεί με τον σύζυγό της Ντέιβιντ.

Ωστόσο, η πρώην Spice Girl, άρχισε να τρολάρει τον 47χρονο πρώην άσο του ποδοσφαίρου αφού έκανε μια ανάρτηση στα social media γράφοντας: «Ενώ ο ένας από εμάς δουλεύει πολύ σκληρά… ο άλλος φαίνεται υπέροχος χωρίς να κάνει πολλά».

Εν τω μεταξύ, ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ, έμεινε χωρίς την φανέλα του δείχνοντας τους κοιλιακούς του και τα πολλά τατουάζ του, φορώντας μόνο ένα μαύρο σορτς.

Να σημειωθεί ότι το διάσημο ζευγάρι που είναι παντρεμένοι από το 1999 δηλώνουν ακόμα ερωτευμένοι και έχουν μαζί μια όμορφη οικογένεια.

Χαρακτηριστική ήταν μια ρομαντική αφιέρωση που έκανε η Βικτόρια Μπέκαμ στον σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπέκαμ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια φωτογραφία από ένα ραντεβού τους. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Χαρούμενο Βαλεντίνο στην Βαλεντίνα μου. Σε αγαπάμε».

Με τη σειρά της, η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε ανάρτησε δύο φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται αγκαλιασμένοι κι έγραψε: «26 χρόνια και είναι ακόμα ο Βαλεντίνος μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ».