ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει ο Μάικλ Τζ. Φοξ: Νέο ντοκιμαντέρ δείχνει τη ζωή του με Πάρκινσον

Συγκλονίζει ο Μάικλ Τζ. Φοξ: Νέο ντοκιμαντέρ δείχνει τη ζωή του με Πάρκινσον
(Photo by Rick Kern/FilmMagic)

Ένα νέο δυνατό ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Still: A Michael J. Fox Movie» αποτυπώνει τον αγώνα του Μάικλ Τζ. Φοξ με τη νόσο του Πάρκινσον και απεικονίζει την αισιοδοξία του ηθοποιού μπροστά στις δυσκολίες.

Για το οδυνηρό ταξίδι του με τη νόσο του Πάρκινσον μίλησε ο Μάικλ Τζ. Φοξ στο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Still: A Michael J. Fox Movie».

«Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες ημέρες, έρχεται μια στιγμή όπου στην κυριολεξία δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με τα ίδια μου τα συμπτώματα. Μόλις το προηγούμενο πρωί μπήκα στην κουζίνα. «Α ωραία, καφές. Πάω να πάρω λίγο! Όχι, περίμενε - θα φέρω λίγο και για την Τρέισυ - που είναι στο τραπέζι με την εφημερίδα. Βάζω ένα φλιτζάνι - ένα μικρό πρόβλημα εκεί. Μετά βάζω και τα δύο μου χέρια γύρω από την κούπα. Με κοιτάει. «Μπορώ να το πάρω αυτό για σένα, αγάπη μου;» «Όχι, το έχω!» Τότε αρχίζει το ταξίδι μου στην κουζίνα. Ξεκινάει άσχημα. Και έπειτα γίνεται χειρότερο. Ο καυτός καφές χύνεται στα χέρια μου, στο πάτωμα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ο πρώην ηθοποιός του «Family Ties» και η Πόλλαν είναι παντρεμένοι από το 1988 και έχουν τέσσερα παιδιά. Τα παιδιά του Φοξ -συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας του- παρέμειναν οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του εν μέσω της μάχης του με το Πάρκινσον και των γυρισμάτων του «Still».