ΚΟΣΜΟΣ

Πού βρίσκεται η Μελάνια Τραμπ - Ο «θυμός» της για το ολίσθημα του Ντόναλντ το 2006

Πού βρίσκεται η Μελάνια Τραμπ - Ο «θυμός» της για το ολίσθημα του Ντόναλντ το 2006
AP Photo

Η Μελάνια Τραμπ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της Ντόναλντ είναι υποψήφιος πρόεδρος και εμφανίστηκε σε πολλούς γάμους και δημόσιες εκδηλώσεις

Οι φαν της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ αναρωτιούνται «πού βρίσκεται η Μελάνια Τραμπ». Το πρώην μοντέλο, με καταγωγή από τη Σλοβενία, δεν έχει εμφανιστεί πουθενά δημόσια από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Έχει αναφερθεί ότι η Μελάνια κρατά χαμηλούς τόνους εν μέσω πιθανής απαγγελίας κατηγοριών κατά του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ.

Παρά το γεγονός ότι ο 76χρονος πρώην Πρόεδρος προέβλεψε ότι επρόκειτο να συλληφθεί στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, παίζει γκολφ και χορεύει σε γάμους από την Πρωτοχρονιά.

Ο Τραμπ προέβλεψε, μέσω της πλατφόρμας του Truth Social, ότι θα συλληφθεί από τις Αρχές της Νέας Υόρκης μετά από υπόθεση που αφορούσε την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, τον πρώην δικηγόρο του Μάικλ Κοέν και μια υποτιθέμενη πληρωμή 130.000 δολαρίων, όλα όσα έγιναν το 2006.

Όμως, παρά τον προφανή φόβο του για σύλληψη, ο Τραμπ εθεάθη να γευματίζει σε μια λέσχη γκολφ της Φλόντια με τον διάσημο παίκτη του γκολφ Μπρουκς Κούπκα. Η επί 18 χρόνια σύζυγός του, με την οποία πρόσφατα γιόρτασαν και την επέτειο της, δεν βρισκόταν μαζί του.

Η απουσία της Μελάνια Τραμπ, από τις δημόσιες εκδηλώσεις, από τον Ιανουάριο έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν η πρώην Πρώτη Κυρία ζει ακόμα στη Φλόριντα, στο κτήμα Mar-a-Lago όπου ο Τραμπ περνά τον περισσότερο χρόνο του. Εικάζεται ότι μπορεί να μένει στο διαμέρισμα στον Πύργο Τραμπ, στη Νέα Υόρκη. Όμως, πηγή προσκείμενη του ζευγαριού επιβεβαίωσε ότι η Μελάνια βρίσκεται ακόμα στη Φλόριντα.

Μάλιστα, μια πηγή σχολίασε στο People: «Η Μελάνια κάνει τη ζωή της και εξακολουθεί να νιώθει ευτυχισμένη που βρίσκεται στο Mar-a-Lago, περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που την αγαπούν και που δεν μιλούν ποτέ άσχημα για τον σύζυγό της».

Η ίδια πηγή ισχυρίστηκε ότι η Μελάνια «παραμένει θυμωμένη και δεν θέλει να ακούσει κανείς να αναφέρεται στην υπόθεση του 2006».

Μια άλλη πηγή είπε στο PageSix τόνισε πως «η Μελάνια κρατάει χαμηλούς τόνους». Και πρόσθεσε: «Δεν θέλει να βγει δημόσια στο Mar-a-Lago. Συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αλλά επιμένει να μην έχει κοινωνική ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη: Η βάρβαρη γυμνάστρια, η επική τούμπα και η μελανιά

Ιωάννα Τούνη: «Ευχαριστώ τον Αλεξάνδρου για τη μελανιά στην κοιλιά»

Τραγωδία με βρέφος στη Μυτιλήνη: Συγκλονίζει η μητέρα – «Είδα το μωρό μου μελανιασμένο»