Νετανιάχου: «Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα»

Το «ευχαριστώ» του Μπενιαμίν Νετανιάχου στις ελληνικές Αρχές οι οποίες έδρασαν με επιτυχία και κατάφεραν να αποτρέψουν τρομοκρατικό χτύπημα

Νετανιάχου: «Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα»
1'

Στην εξάρθρωση του άκρως επικίνδυνου κυκλώματος τρομοκρατίας που ετοίμαζε «χτύπημα» στην Αθήνα, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου εστιάζει στην επιτυχημένη δράση των ελληνικών αρχών αλλά και της Μοσάντ που παρείχε πολύτιμη συνδρομή στις έρευνες που είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ατόμων

«Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε σήμερα στην Ελλάδα είναι ένα σοβαρό θέμα που αποτράπηκε με επιτυχία από τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας» αναφέρει αρχικά ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

«Ήταν μια επιπλέον απόπειρα του Ιράν να διαπράξει τρομοκρατία εναντίον ισραηλινών και εβραϊκών στόχων στο εξωτερικό. Μετά την έναρξη της έρευνας για τους υπόπτους στην Ελλάδα, η Μοσάντ παρείχε συνδρομή πληροφοριών για την αποκάλυψη της δομής, των μεθόδων εργασίας της και της σύνδεσης με το Ιράν. Η έρευνα αποκάλυψε ότι η δομή που λειτουργούσε στην Ελλάδα αποτελεί μέρος ενός εκτεταμένου ιρανικού δικτύου που διευθύνεται από το Ιράν και εκτείνεται σε πολλές χώρες. Η Μοσάντ, μαζί με τους εταίρους της στην κοινότητα, εργάζεται ακατάπαυστα για να αποτρέψει τις ιρανικές απόπειρες επιθέσεων σε όλο τον κόσμο» σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή