ΚΟΣΜΟΣ

Δημητρακόπουλος: «Παίζει ρόλο και η εμφάνιση της Εύας Καϊλή για τη μη αποφυλάκισή της

Δημητρακόπουλος: «Παίζει ρόλο και η εμφάνιση της Εύας Καϊλή για τη μη αποφυλάκισή της

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, θεωρεί ότι η εμφάνιση της πελάτισσάς του παίζει ρόλο για το γεγονός ότι παραμένει προφυλακισμένη.

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, που έχει προφυλακιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο για το σκάνδαλο Qatar Gate, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Mega έδωσε τη δική του εκδοχή για ποιον λόγο έχουν απορριφθεί οι τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει.

«Θα δώσουμε τον αγώνα μας για να αποδειχτεί η αθωότητά της, ο λόγος που δεν αποφυλακίζεται δεν είναι τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος της αλλά ότι υπάρχουν σε εξέλιξη ανακριτικές έρευνες για την υπόθεση. Διότι, έχει αποφυλακιστεί ο σύντροφός της ενώ σύντομα θα αποφυλακιστεί ο εγκέφαλος, ο Παντσέρι», σημειώνει ο δικηγόρος και προσθέτει:

«Είναι πιο έντιμο να πουν ότι επειδή είναι εμβληματικό πρόσωπο ως ευρωβουλευτής -παίζει και ρόλο η εμφάνισή της, όσο και να μας ενοχλεί αυτό - για αυτό την έχουμε στη φυλακή».

Ο δικηγόρος επισήμανε δε ότι στο Βέλγιο δεν υπάρχει ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης, που στη χώρα μας είναι οι 18 μήνες.