ΚΟΣΜΟΣ

Μόσχα: 14χρονη έβαλε να σκοτώσουν τη μητέρα της - Πέταξαν τη σορό της στα σκουπίδια

Μόσχα: 14χρονη έβαλε να σκοτώσουν τη μητέρα της - Πέταξαν τη σορό της στα σκουπίδια
Facebook

Η 38χρονη μητέρα ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου. Η κόρη της και ο φίλος της κράτησαν τη σορό στο σπίτι για 2 ημέρες, μέχρι να την ξεφορτωθούν.

Μια 14χρονη συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία της μητέρας της, αφότου εντοπίστηκε το πτώμα της στα σκουπίδια.

Η 38χρονη κτηματομεσίτρια Anastasia Milosskaya ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου, ενώ όπως όλα δείχνουν την αποτρόπαια πράξη διέταξε η ίδια της η κόρη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη γυναίκα φέρεται να δολοφονήθηκε από δύο άλλους εφήβους μέσα στο διαμέρισμα που έμενε με την κόρη της και τον 15χρονο φίλο της.

Ο δράστες αφού την σκότωσαν, τύλιξαν το πτώμα της σε πλαστική σακούλα και την πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή Balashikha ανατολικά της Μόσχας. Ένας επιστάτης εντόπισε τη σορό και ειδοποίησε τις αρχές.

Οι Αρχές μετά από έρευνα στράφηκαν στην κόρη και το αγόρι της, οι οποίοι φέρεται να έδωσαν εντολή να σκοτώσουν τη γυναίκα της έναντι του ποσού των 3.650 λιρών. Σύμφωνα με τη Mirror, ο λόγος για τη στυγερή δολοφονία ήταν ότι η μητέρα ζήτησε από την κόρη της να χωρίσει με τον 15χρονο θεωρώντας ότι ήταν κακή επιρροή.

Η άτυχη μητέραFacebook

Τους έβαλαν στο σπίτι για να δολοφονήσουν τη μητέρα και έμειναν με το πτώμα 2 ημέρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη μαζί με το αγόρι της έβαλαν στο σπίτι τους δράστες και εκείνοι περίμεναν την ανυποψίαστη μητέρα να επιστρέψει, ενώ ήταν παρόντες στη δολοφονία της.

Στη συνέχεια οι δράστες άφησαν το πτώμα στο διαμέρισμα, ενώ η κόρη της και ο 15χρονος το κράτησαν μέσα στο σπίτι για δύο ημέρες, μέχρι να το ξεφορτωθούν.

Αργότερα, το μετέφεραν με ένα αυτοσχέδιο φορείο και το πέταξαν σε έναν κοντινό κάδο απορριμμάτων.

Σημειώνεται ότι όλοι οι δράστες είναι κάτω των 18 ετών και προφυλακίστηκαν σε κατάστημα κράτησης νέων για ένα μήνα εν αναμονή περαιτέρω ερευνών. Η μέγιστη ποινή που αντιμετωπίζουν οι ύποπτοι είναι δέκα χρόνια αρχικά σε σωφρονιστικό κατάστημα για νέους.

H σύλληψη της κόρηςMoscow Police

Οι αρχές που χειρίζονται την υπόθεση λένε ότι η κοπέλα και ο φίλος της σκόπευαν να ζήσουν με τις οικονομίες της μητέρας της που ξεπερνούσαν τις 30.000 λίρες.

«Τη χτύπησαν και τη στραγγάλισαν, καθώς όλο της το πρόσωπο ήταν κόκκινο και πρησμένο», δήλωσε άνθρωπος που είδε τη δολοφονημένη γυναίκα.

Μισούσε τη μητέρα της παρόλο που εκείνη την αγαπούσε

Ένας φίλος του κοριτσιού δήλωσε πως η κοπέλα δεν ήταν ποτέ στο σπίτι της και έλεγε πολλές φορές ότι «μισούσε τη μητέρα της, παρόλο που η μητέρα της ήταν ένας καλός άνθρωπος που την αγαπούσε».

Η γιαγιά του κοριτσιού είπε ότι η εγγονή της ήταν υπό την επιρροή του αγοριού που προερχόταν από «μια δύσκολη και προβληματική οικογένεια».

Άλλες πηγές ανέφεραν ότι το θύμα είχε δούλευε σκληρά για να βελτιώσει τη ζωή της και πάντα φρόντιζε την κόρη της. «Ήταν καλή μάνα και αγαπούσε την κόρη της», λένε γείτονες που τη γνώριζαν.