ΚΟΣΜΟΣ

Αντζελίνα Τζολί: Λανσάρει τη δική της σειρά με ρούχα και κοσμήματα

H Aντζελίνα Τζολί
H Aντζελίνα Τζολί
ΑΡ

Μετά την ηθοποιία και τη φιλανθρωπία, η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζεται να ασχοληθεί ενεργά και με τον κόσμο της μόδας

H Aντζελίνα Τζολί είναι ηθοποιός, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια, αλλά φαίνεται ότι θέλει να προσθέσει στο βιογραφικό της και νέες δραστηριότητες, αποφασίζοντας να ασχοληθεί ενεργά με το σχέδιο ρούχων και κοσμημάτων. Σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ The Sun, η Αντζελίνα κατέθεσε το εμπορικό σήμα της εταιρείας Atelier Jolie, ενώ πηγή κοντά στη σταρ της ταινίας Maleficent επιβεβαίωσε οτι λανσάρει μια σειρά μόδας.

«Το εμπορικό σήμα καλύπτει τα πάντα, από κοσμήματα κατά παραγγελία μέχρι ρούχα υψηλής ραπτικής», λέει. Και προσθέτει: «Στηρίζει ήδη τη βιώσιμη μόδα και αυτό είναι κάτι στο οποίο η εταιρεία της θα επικεντρωθεί σημαντικά». Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε σχεδιάζει να λανσάρει τη γραμμή, αλλά γνώστες του εγχειρήματος τονίζουν ότι το σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. «Είναι ακόμη στα σπάργανα, αλλά οι τροχοί βρίσκονται σε κίνηση».

Η ηθοποιός έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την αγάπη της για τη βιώσιμη μόδα. «Επενδύω σε ποιοτικά κομμάτια και μετά τα φοράω μέχρι θανάτου», είχε πει στη Vogue το 2021, εξηγώντας γιατί της αρέσει να φοράει και να ξαναφοράει αγαπημένα της κομμάτια στο κόκκινο χαλί και σε άλλες λαμπερές εμφανίσεις.

«Μπότες, ένα αγαπημένο παλτό, ένα αγαπημένο τσαντάκι, δεν αλλάζω συχνά πράγματα, το ξέρεις;» συνέχισε .«Αυτή είναι μία από τις συνήθειές μου. Το να απολαμβάνει κανείς τα vintage κομμάτια του, αν έχει, και να ανακαλύπτει ξανά κάποια vintage μαγαζιά, αυτή είναι μία διαδικασία που με συγκινεί. «Η Aντζελίνα εργάζεται σε αυτό το έργο εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο και ελπίζει ότι το εμπορικό σήμα θα εγκριθεί, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στο νέο της εγχείρημα», λένε οι πηγές.

Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιείται στη βιομηχανία της μόδας, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που «στήνει» μια επιχείρηση. Η ηθοποιός είχε στο παρελθόν ένα οινοποιείο με τον επί χρόνια σύζυγό της Μπραντ Πιτ. Ωστόσο, πούλησε τις μετοχές της μετά το διαζύγιό τους, το οποίο οδήγησε σε δικαστικές διαμάχες πολλών ετών που είναι ακόμη σε εξέλιξη.