ΚΟΣΜΟΣ

Θανάσης Κοκκινάκης: Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Ελληνοαυστραλού τενίστα

O Θανάσης Κοκκινάκης με τη Χάνα ντελ Σάσο
O Θανάσης Κοκκινάκης με τη Χάνα ντελ Σάσο
Instagram

Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός τενίστας Θανάσης Κοκκινάκης δεν κρύβει τη νέα του σχέση. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση πριν από λίγες ημέρες στη Μελβούρνη.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε σε ένα γκαλά ενόψει του Γκραν Πρι Αυστραλίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 στο Άλμπερτ Παρκ, όπως έγραψε η Herald Sun και λίγο μετά έκαναν μία ανάρτηση «επισημοποίησης» στο Instagram. Η νέα αγαπημένη του ελληνικής καταγωγής Αυστραλού τενίστα ονομάζεται Χάνα Νταλ Σάσο είναι… influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επιβεβαίωσε και η ίδια την σχέση της μαζί του

«Γνωριστήκαμε πριν από λίγους μήνες και μερικές φορές ταξιδεύω μαζί του» είπε. Η Νταλ Σάσο, ήταν παρούσα στο Miami Open, όπου ο Κοκκινάκης αποκλείστηκε στο 2ο γύρο ενώ λίγο πιο πριν είχε πάρει μέρος και στο Indian Wells προτού αποκλειστεί από τον πρωτοπόρο στην παγκόσμια κατάταξη, τον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Κοκκινάκης προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα πρωτοσέλιδα - κάτι που σε μεγάλο βαθμό μπόρεσε να κάνει μετά το διαβόητο «faux pas» από τον στενό του φίλου Νικ Κύργιο το 2015. Ο Κύργιος είχε πει στον Ελβετό Στάνισλας Βαβρίνκα ότι ο Κοκκινάκης είχε σχέση με την τότε κοπέλα του Ντόνα Βέκιτς.

Πρόσφατα ο 26χρονος τενίστας χρειάστηκε να...απολογηθεί για μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ένα αθώο tweet δημιούργησε φήμες για ειδύλλιο. Αφορμή ένα απλό αλλά γλυκό μήνυμα που κοινοποίησε για την Έλενα Ριμπακίνα μετά την κατάκτηση του τίτλου του Indian Wells WTA, το οποίο έκανε τους θαυμαστές του να αντιδράσουν υπερβολικά.

«Η Ριμπακίνα μοιάζει με το ωραιότερο κορίτσι όλων των εποχών», έγραψε στο Twitter ο Κοκκινάκης καθώς εκείνη κατακτούσε το τρόπαιο. Λίγο μετά έσπευσε να το δικαιολογήσει με μία δεύτερη επεξηγηματική ανάρτηση. «Δεν την έχω ερωτευθεί, χαλαρώστε!» έγραψε με χιούμορ.