ΚΟΣΜΟΣ

Κέβιν Μπέικον και Κίρα Σέντγουικ: Γιόρτασαν 35 χρόνια μαζί - Το μυστικό της ευτυχίας τους

O Kέβιν Μπέικον με τη σύζυγό του
O Kέβιν Μπέικον με τη σύζυγό του
ΑΡ

Ο Κέβιν Μπέικον λέει ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά όταν πρωτοείδε τη σύζυγό του, Κίρα Σέντγουικ στα γυρίσματα ταινίας

Ο Κέβιν Μπέικον και η Κίρα Σέντγουικ, ένα απο τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ μίλησαν για τη σχέση τους και το γάμο τους που διαρκεί εδώ και τρεις δεκαετίες, στο περιοδικό People. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Lemon Sky» και όπως είπε ο Κέβιν Μπέικον ήταν... έρωτας με την πρώτη ματιά όταν πρωτοείδε την Κίρα.

«Με έβγαλε νοκ άουτ. Ήταν καταπληκτική» είπε ο ηθοποιός. Μετά από λίγο διάστημα οι δυο τους κανόνισαν να βγουν για φαγητό και όπως θυμούνται κατέληξαν να μιλούν και να γελούν για ώρες.

Αλλά η Σέντγουικ θυμάται πώς ένιωσε την επόμενη μέρα, όταν κατάλαβε ότι αυτός ήταν ο ένας. «Θυμάμαι ότι ξυπνούσα και πήγαινα να τον δω σαν να πήγαινα σπίτι μου. Και συνειδητοποίησα ότι αυτός ήταν».

«Ήμασταν πάντα η μεγαλύτερη υποστήριξη και θαυμαστές του άλλου», λέει η Σέντγουικ, που σκηνοθέτησε τον Μπέικον στο δράμα «Space Oddity». Προσθέτει ότι το να μπορεί να κάνει ο ένας τον άλλον να γελάει ήταν βασικό συστατικό στον 35χρονο γάμο τους. «Η αίσθηση του χιούμορ είναι ζωτικής σημασίας», λέει η ηθοποιός. «Είναι πολύ αστείος».