ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πανικός σε πτήση της American Airlines - Πέρασαν χειροπέδες σε πελάτη... για ένα κοκτέιλ

Χάος σε πτήση της Αmerican Airlines
Χάος σε πτήση της Αmerican Airlines

Ένας επιβάτης εκτός ελέγχου μεταφέρθηκε με χειροπέδες έξω από αεροπλάνο της American Airlines επειδή ζήτησε να πιει ένα κοκτέιλ και του αρνήθηκαν. Το βίντεο έγινε viral

Ένας δυσαρεστημένος επιβάτης απομακρύνθηκε βίαια από την πτήση του, αφού του ζητήθηκε επανειλημμένα από το πλήρωμα να βγει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε δάκρυα και όλα αυτά για ένα τζιν με τόνικ. Ο άνδρας υποτίθεται ότι ζήτησε ένα κοκτέιλ πριν από την πτήση, αλλά του αρνήθηκαν με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να ξεσπάσει σε κλάμματα, καθώς του περνούσαν χειροπέδες.

Σε ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών που έγινε viral, ο άνδρας που κάθεται στην πρώτη θέση διαπληκτίζεται με το προσωπικό του αεροδρομίου. Προσπάθησαν να πείσουν τον επιβάτη να φύγει, ενημερώνοντάς τον ότι ο πιλότος ζήτησε την απομάκρυνσή του «πολλές φορές».

Ο ταξιδιώτης της American Airlines, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό ιστολόγιο «View from the Wing», ρωτά τι έκανε για να τον οδηγήσει στην απομάκρυνσή του και οι δύο άντρες, που φαίνεται να είναι αξιωματικοί, υποστηρίζουν ότι «δεν έδειξε σεβασμό» «μαλώνοντας με την αεροσυνοδό». Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκαν να του σερβίρουν ποτό είναι ασαφής.

Στο βίντεο, απογοητευμένοι επιβάτες ακούγονται να φωνάζουν στον άνδρα να κατέβει από το αεροσκάφος καθώς παραμένει καθισμένος, απρόθυμος να κουνηθεί. Κάποια στιγμή, βγάζει ακόμη και το τηλέφωνό του για να καταγράψει τον καβγά, το οποίο του αφαιρείται αμέσως από το χέρι.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να περάσουν στον άνδρα χειροπέδες στο διάδρομο, αρπάζοντάς τον τελικά βίαια, καθώς φωνάζει «σταματήστε». Αφού βγήκαν έξω από το αεροπλάνο, οι αστυνομικοί σπρώχνουν τον άνδρα για να του περάσουν χειροπέδες καθώς κλαίει και πέφτει στο πάτωμα, χάνοντας ένα αθλητικό παπούτσι.

Η ανάρτηση του βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια, πολλά από τα οποία επέκριναν τον απείθαρχο ταξιδιώτη για το χάος. «Γκρίνιαζε σαν 5χρονο» είπε ένα άτομο. «Δεν περίμενα ότι θα αρχίσει να κλαίει έτσι! Τι αντράκι!» σχολίασε ένας άλλος σοκαρισμένος θεατής φώναξε.

«Όταν του βγήκε το παπούτσι, μου θύμισε τον 5χρονο ανιψιό μου όταν δεν θέλει να κοιμηθεί αλλά είναι ξεκάθαρα κουρασμένος», σχολίασε κάποιος άλλος. «Δεν έχω ξαναδεί πιο ντροπιαστική εμφάνιση σε ολόκληρη την καριέρα μου», είπε ένας άλλος.