ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Πασχαλινό κυνήγι αυγών για σουρικάτες, μαϊμούδες και τίγρεις

Λονδίνο: Πασχαλινό κυνήγι αυγών για σουρικάτες, μαϊμούδες και τίγρεις

Λονδίνο: Σε πλάνα που κοινοποίησε ο ζωολογικός κήπος τα ζώα έλαβαν λιχουδιές και επιδόθηκαν σε πασχαλινές δραστηριότητες 

Ένα διαφορετικό κυνήγι... θησαυρού απόλαυσαν μαϊμούδες, τίγρεις της Σουμάτρας και σουρικάτες στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου, στο πλαίσιο πασχαλινών δραστηριοτήτων.

Σε πλάνα που κοινοποίησε ο ζωολογικός κήπος τιγράκια ηλικίας εννέα μηνών, ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση, επιδόθηκαν σε κυνήγι αυγών σε ένα μονοπάτι με άρωμα κανέλας που έφτιαξαν ειδικά για εκείνα οι εργαζόμενοι του κήπου, ενώ οι μαϊμούδες του είδους Bolivian black-capped squirrel απόλαυσαν αυγά τα οποία περιείχαν γλυκοπατάτα, γλυκό καλαμπόκι και μπιζέλια. Οι σουρικάτες πάλι έλαβαν αυγά γεμάτα με βρύα και γρύλους.

Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου του Λονδίνου Dan Simmonds, δήλωσε στο Reuters: «Εξερευνούμε πάντα νέους δημιουργικούς τρόπους για να εξασκούν τα ζώα τις φυσικές τους συμπεριφορές τροφοληψίας και κυνηγιού και το Πάσχα αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να προσφέρουμε μερικές ευχάριστες δραστηριότητες για τα ζώα με βάση τα αυγά – είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για τους επισκέπτες μας να μάθουν για τα διάφορα ζώα και τις φυσικές τους δεξιότητες».

Διαβάστε επίσης:

Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Αίνιγμα η παρουσία Χάρι - Μέγκαν, γιατί θέλουν να ακουστεί τραγούδι γενεθλίων

Βρετανία: «Έσβησε» ξαφνικά 28χρονος ποδοσφαιριστής

Ανήλικοι Αλβανοί καταφτάνουν στη Βρετανία και πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης