ΚΟΣΜΟΣ

Το Πάσχα της Ριάνα: Τα τρυφερά παιχνίδια με τον 10 μηνών γιο της

H Ριάνα στο Super Bowl
H Ριάνα στο Super Bowl
Α.Ρ

Η έγκυος Ριάνα δημοσίευσε μία σειρά από αξιολάτρευτες φωτογραφίες με το γιο της, δείχνοντας πόσο απόλαυσε τις διακοπές του Πάσχα

Η Ριάνα και ο A$AP Rocky γιόρτασαν το Πάσχα ως οικογένεια και το απόλαυσαν με την ψυχή τους. Η υποψήφια για Όσκαρ τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες από τον εορτασμό του Πάσχα της οικογένειάς της στο Instagram, δείχνοντας πόσο απόλαυσε τις διακοπές το 10 μηνών αγοράκι της.

Ντυμένος γιορτινά με ένα αξιολάτρευτο ζευγάρι αυτιά κουνελιού ο γιος της Ριάνα πόζαρε στην κάμερα... σαν επαγγελματίας. Επίσης, εμφανίστηκε να παίζει στο γρασίδι σε εξωτερικούς χώρους με ένα αστραφτερό γεμιστό κουνέλι, πλαστικά πασχαλινά αυγά και μερικούς πραγματικούς...γούνινους φίλους να παρακολουθούν ακριβώς πίσω του.

Σε μια διαφορετική σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε η σταρ, το μικρό αγόρι φαίνεται να ξεφυλλίζει ένα βιβλίο με θέμα το Πάσχα και στη συνέχεια να γίνεται φίλος με ένα από τα κουνέλια, το οποίο πλησίασε για ένα γλυκό χάδι στο κεφάλι.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η 35χρονη τραγουδίστρια του «Diamonds» μοιράστηκε ένα γλυκό βίντεο όπου κρατάει τον γιο της, γράφοντας: «Κοίτα ποιός δεν θέλει να προπονείται η μαμά». Ενώ το πρόσωπό της είναι εκτός οθόνης, η μέλλουσα μαμά δύο παιδιών φαίνεται να φορά ένα μαύρο αθλητικό σουτιέν από το εμπορικό σήμα της Savage X Fenty καθώς χαϊδεύει το αγοράκι της με το ένα χέρι.

Ο μικρός παρακολουθεί ένα πρόγραμμα με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ η μητέρα του ακούγεται να λέει, «Σε παρακαλώ». Η ποπ σταρ και ο σύντροφός της A$AP Rocky καλωσόρισαν τον γιο τους τον περασμένο Μάιο και τώρα περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Μια πηγή είπε στο PEOPLE τον Φεβρουάριο, «Η προσοχή της αυτή τη στιγμή είναι στραμμένη στην οικογένειά της. Της αρέσει να περνά χρόνο με τον γιο της. Της αρέσει να είναι μαμά, οπότε εδώ είναι το μυαλό της αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε. «Είναι πιο ευτυχισμένη από ότι υπήρξε ποτέ».

Ένας εκπρόσωπος της Ριάνα επιβεβαίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο PEOPLE μετά το Super Bowl, όπου αποκάλυψε την κοιλίτσα της κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με μια κόκκινη στολή από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Εκείνη την εποχή, μια δεύτερη πηγή είπε στο PEOPLE ότι ήταν «υπερβολικά ενθουσιασμένη που επιβεβαίωσε» την εγκυμοσύνη της στη μεγάλη στιγμή της καριέρας της.