ΚΟΣΜΟΣ

Τζέιμι Φοξ: Αγωνία για τον διάσημο ηθοποιό - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τζέιμι Φοξ: Αγωνία για τον διάσημο ηθοποιό - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
(Photo by Karwai Tang/WireImage)

«Είναι σε διαδικασία ανάρρωσης» λέει η κόρη του Τζέιμι Φοξ

Στιγμές αγωνίας για τους κοντινούς ανθρώπους του διάσημου ηθοποιού Τζέιμι Φοξ, καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ήταν η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, Κορίν, που δημοσιοποίησε το περιστατικό, κάνοντας λόγο για ιατρική επιπλοκή που επέβαλε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης.

Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram η κόρη του.

Η κατάσταση του Τζέιμι Φοξ, σύμφωνα με πηγές του TMZ, ήταν αρκετά σοβαρή. Για αυτό και ο διάσημος ηθοποιός χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που αρκετοί συγγενείς του έσπευσαν στο νοσοκομείο για να είναι στο πλευρό του.

«Τώρα επικοινωνεί» ανέφερε πηγή που επικαλείται το TMZ.

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. Παραμένει άγνωστο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 55χρονος ηθοποιός.

Παρά τη δήλωση της οικογένειάς του ότι η κατάστασή του βελτιώνεται, δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το πότε θα μπορέσει να βγει από το νοσοκομείο ή να επιστρέψει στα γυρίσματα.