ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: YouTuber πήγε να κάνει φάρσα σε εμπορικό και τον πυροβόλησαν

ΗΠΑ: YouTuber πήγε να κάνει φάρσα σε εμπορικό και τον πυροβόλησαν

Ο YouTuber Tanner Cook, ο οποίος κάνει φάρσες μέσα από το κανάλι του Classified Goons στο YouTube, κατέληξε στην εντατική για χειρουργείο, όταν μια φάρσα του πήγε στραβά και ο αποδέκτης τον πυροβόλησε, τρυπώντας του το στομάχι και το συκώτι.

Ο Tanner Cook, ο οποίος κάνει φάρσες μέσα από το κανάλι του Classified Goons στο YouTube, βρέθηκε στην εντατική για χειρουργείο, όταν μια φάρσα του πήγε στραβά και ο αποδέκτης τον πυροβόλησε, τρυπώντας του το στομάχι και το συκώτι.

Ο Cook σε παλαιότερα βίντεο είχε καταφέρει να εκνευρίσει τόσο πολύ τα θύματά του, σε βαθμό που έφτασαν ακόμη και να καλέσουν την αστυνομία. Αυτή την Κυριακή ωστόσο, ο YouTuber φαίνεται πως το έφτασε πραγματικά στα άκρα ή πώς έκανε φάρσα στο λάθος άτομο τη λάθος στιγμή, αφού εξέλαβε μια σοκαριστική και σχεδόν θανάσιμη αντίδραση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μαζί με έναν φίλο του κατέγραφαν μι φάρσα στο χώρο εστίασης του εμπορικού κέντρου Dulles Town Center στην κομητεία Loudoun της Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Η φάρσα όμως στράβωσε, όταν ο αποδέκτης έβγαλε ένα ημιαυτόματο πιστόλι και πυροβόλησε τον Cook.

Η οικογένειά του δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο WUSA ότι το βίντεο αποτελεί πλέον μέρος των αποδεικτικών στοιχείων εναντίον του 31χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για κακόβουλο τραυματισμό, πυροβολισμούς κατά την τέλεση κακουργήματος και πυροβολισμούς μέσα σε κτίριο με κόσμο.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Loudoun ανέφερε σε σχετικό δελτίο Τύπου ότι ο ύποπτος και το θύμα δε φαίνεται να γνώριζαν ο ένας τον άλλο προηγουμένως. Μιλώντας επίσης στο WUSA από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ο Cook δήλωσε: «Έκανα μια φάρσα, μια απλή φάρσα, και αυτός ο τύπος δεν το πήρε και πολύ καλά και με πυροβόλησε».

Παρά τα τραύματά του, ο Cook δήλωσε στο WUSA ότι σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει βίντεο με φάρσες.

Σχετικές ειδήσεις

Νεφέλη Μεγκ: «Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποδέχτηκε την πρόσκληση»

Νεφέλη Μεγκ: H youtuber που πήρε συνέντευξη από τον Μητσοτάκη - «Σε κάποιες ερωτήσεις έβαλα πόνο»

Ο «Mr Beast» ξαναχτύπησε - Έδωσε για φιλοδώρημα σε σερβιτόρα ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο