ΚΟΣΜΟΣ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αυτό είναι το γαμήλιο δώρο που πήρε από τη μητέρα της

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αυτό είναι το γαμήλιο δώρο που πήρε από τη μητέρα της
H Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ.
AP

Το δώρο που έκανε η Κρις Τζένερ στην κόρη της όταν παντρεύτηκε είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για την Κόρτνεϊ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πέρυσι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον Τράβις Μπάρκερ στο Portofino της Ιταλίας. Η μητέρα της, Κρις Τζένερ το βράδυ πριν από τον γάμο, έδωσε στην Κόρτνεϊ το δαχτυλίδι που έλαβε από τον εκλιπόντα σύζυγό της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, όταν παντρεύτηκαν το 1978. Ο Ρόμπερτ ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα και απεβίωσε από καρκίνο του οισοφάγου το 2003.

Το δώρο της είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για την Κόρτνεϊ, η οποία αποκάλυψε ότι μετά τον θάνατο του πατέρα της, δεν πίστευε ποτέ ότι θα ήθελε να παντρευτεί, καθώς ο Ρόμπερτ δεν θα ήταν εκεί για να την συνοδεύσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ως εκ τούτου, το δώρο του δαχτυλιδιού σήμαινε πάρα πολλά για εκείνη.

Ο Τράβις Μπάρκερ εκτίμησε επίσης τη χειρονομία και τη χαρακτήρισε «καταπληκτική». Σε ένα παλαιότερο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», η Κρις Τζένερ είπε στην Κιμ Καρντάσιαν ότι ο Τράβις είχε ζητήσει το «χέρι της σε γάμο» και είχε επίσης πάει στον τάφο του πατέρα της για να... ζητήσει την ευλογία του. Η είδηση αυτή έφερε κλάματα στην Κρις Τζένερ, καθώς ήταν μια συγκινητική στιγμή που ήξερε ότι ο εκλιπών σύζυγός της θα εκτιμούσε.

Σχετικές ειδήσεις

Κάιλι Τζένερ: Την «έκραξαν» στο Instagram για τις φωτογραφίες που ανέβασε το Πάσχα

H Κιμ Καρντάσιαν σε ρόλο ηθοποιού: Σε ποια πασίγνωστη σειρά θα τη δούμε

Η «πρώτη φορά» των σταρ: Από την Κιμ Καρντάσιαν στη Μαντόνα και τον Κρις Έβανς