ΚΟΣΜΟΣ

Kάιλι Τζένερ: Είναι ζευγάρι με τον Τιμοτέ Σαλαμέ; Το νέο «καυτό» ειδύλλιο του Χόλιγουντ

H Καίλι Τζένερ
H Καίλι Τζένερ
ΑΡ

Οι φήμες που ήθελαν την Κάιλι Τζένερ ζευγάρι με τον Τιμοτέ Σαλαμέ φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Η λεπτομέρεια που έπεισε και τους πλέον δύσπιστους

Εδώ και λίγες ημέρες οργιάζουν οι φήμες για το νέο «έρωτα» του Χόλιγουντ ανάμεσα στην Κάιλι Τζένερ, τη μικρότερη αδερφή των Καρντάσιαν και έναν απο τους πλέον περιζήτητους εργένηδες του Χόλιγουντ, τον ταλαντούχο ηθοποιό Τιμοτέ Σαλαμέ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (13/4), το αυτοκίνητο της διάσημης τηλεπερσόνας και επιχειρηματία εθεάθη έξω από την έπαυλη του ηθοποιού στο Μπέβερλι Χιλς. Το ΤΜΖ μάλιστα, κατάφερε να εξασφαλίσει φωτογραφίες, με το όχημα παρκαρισμένο σε κοινή θέα, έξω από την πολυτελή κατοικία του Σαλαμέ.

Η έντονη φημολογία που τους θέλει μαζί ξεκίνησε πριν απο μία εβδομάδα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρά το γεγονός οτι κανείς τους δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, οι ταμπλόιντ και οι κοινή γνώμη έχουν ήδη πειστεί για το ειδύλλιό τους.

Ο δημοφιλής λογαριασμός «Deuxmoi» στο Instagram, ο οποίος συχνά δημοσιεύει αποκλειστικές ειδήσεις σχετικά με επώνυμα πρόσωπα, ισχυρίστηκε ότι πολλές πηγές του επιβεβαίωσαν ότι η Κάιλι Τζένερ βγαίνει αυτό το διάστημα με τον ηθοποιό.
Πληροφορίες μάλιστα θέλουν το ζευγάρι να βγαίνει από τον Ιανουάριο, μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Οι δυο τους λέγεται οτι ήρθαν κοντά, όταν παρευρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του Jean-Paul Gaultier για τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 στις αρχές του χρόνου. Έκτοτε, το Διαδίκτυο βρίσκεται σε πραγματική αναταραχή προσπαθώντας να αποδείξει ή να διαψεύσει τις φήμες.

Η Page Six τον Μάρτιο ισχυριζόταν ότι το δίδυμο εθεάθη σε δείπνο με την Kένταλ Τζένερ και τον Bud Bynny. Ο Deux Moi δημοσίευσε Ιστορίες στο Instagram από άλλες ανώνυμες πηγές, υποστηρίζοντας ότι το θορυβώδες ζευγάρι πέρασε μαζί την Πρωτοχρονιά στο Άσπεν, πιθανότατα πήγαν διακοπές στο Turks and Caicos τον Ιανουάριο και θα παρακολουθήσουν μαζί το φεστιβάλ Coachella που αρχίζει σήμερα (14/4). Η Τζένερ χώρισε με το αγόρι της και τον πατέρα των δύο παιδιών της, Travis Scott, στις γιορτές πέρυσι.