ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Η φωτογραφία που πρόδωσε το φύλο του μωρού της

H Ριάνα στο Super Bowl
H Ριάνα στο Super Bowl
ΑΡ

Η Ριάνα περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο παιδί της με το σύντροφό της, A$AP Rocky.

Η τραγουδίστρια που θα φέρει σύντομα στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της για το φύλο του, από τότε που ανακοίνωσε περιχαρής τα νέα της εγκυμοσύνης στο ημίχρονο του Super Bowl.

Μία σειρά από νέες φωτογραφίες ωστόσο φαίνεται να προδίδουν το μυστικό της σούπερ σταρ από τα νησιά Μπαρμπάντος. Η τραγουδίστρια του «Lift Me Up» εθεάθη να περιηγείται σε μια παιδική μπουτίκ στο Λος Άντζελες την Τετάρτη 12 Απριλίου και οι φωτογραφίες, που εξασφάλισε η Daily Mail, δείχνουν ότι ο σύντροφός της κρατούσε ένα ροζ πανωφόρι.

Αν και η παραδοχή οτι το ροζ προορίζεται μόνο για κοριτσάκια και το μπλε μόνο για αγοράκια είναι μάλλον..παλιομοδίτικη, το ρούχο, ωστόσο, πυροδότησε εικασίες σχετικά με το φύλο του μελλοντικού παιδιού. Η Ριάνα έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που έκανε το Halftime Show ενώ ήταν έγκυος. Έχει ήδη έναν γιο, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022 με τον A$AP Rocky. το ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2020.

Η σταρ έχει μοιραστεί μερικές σπάνιες στιγμές του μικρού της στα social media, ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το όνομα του γιου της. Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στη βρετανική Vogue, η Ριάνα μίλησε για τις «λιγούρες» που έχει στην εγκυμοσύνη και αποκάλυψε ότι της αρέσει να τρώει...μανταρίνια πασπαλισμένα με αλάτι.

«Πρέπει να είναι με αλάτι και μόνο με αλάτι γιατί στα Μπαρμπάντος παίρνουμε τα φρούτα μας στον ωκεανό και τα μουσκεύουμε. Πιστέψτε με, είναι πραγματική λιχουδιά» είπε