ΚΟΣΜΟΣ

Κιάνου Ριβς: Το σπάνιο, δημόσιο φιλί με την αγαπημένη του

Το φιλί του Kιάνου Ριβς με την Αλεξάνδρα Γκραντ
Το φιλί του Kιάνου Ριβς με την Αλεξάνδρα Γκραντ

Ο Κιάνου Ριβς και η Αμερικανίδα εικαστικός Αλεξάνδρα Γκραντ μοιράστηκαν ένα σπάνιο δημόσιο φιλί

Ο Κιάνου Ριβς και η επί χρόνια φίλη του Αλεξάντρα Γκραντ «συνελήφθησαν» σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο τρυφερότητας. Σε μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο Gala του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Λος Άντζελες το Σάββατο, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να γελάει, να χαμογελά και να μοιράζεται ένα φιλί.

Η Γκραντ, βραβευμένη εικαστικός, επέλεξε για την περίσταση ένα έντονο κόκκινο, φλοράλ φόρεμα που έφτανε μέχρι το πάτωμα, ενώ ο Ριβς εμφανίστηκε κομψός με ένα ναυτικό κοστούμι και ριγέ γραβάτα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Ριβς πρόσφερε μια σπάνια εικόνα για τη σχέση όταν ρωτήθηκε για την «τελευταία στιγμή της ευδαιμονίας του».

«Πριν από μερικές μέρες με την αγάπη μου», είπε ο σταρ του «Matrix». «Ήμασταν στο κρεβάτι. Ήμασταν μαζί. Χαμογελούσαμε και πειραζόμασταν και γελούσαμε. Αισθανόμουν υπέροχα. Ήταν πολύ ωραίο να είμαστε μαζί». Αν και ο Ριβς και η Γκραντ δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους τον Νοέμβριο του 2019, όταν περπάτησαν χέρι-χέρι στο κόκκινο χαλί ενός γκαλά τέχνης του Λος Άντζελες, έχουν επαγγελματική σχέση εδώ και χρόνια.

Το ζευγάρι, που διευθύνει τον εκδοτικό οίκο X Artists' Books, συνεργάστηκε στην πρώτη ποιητική συλλογή του Ριβς το 2011,με τίτλο «Ode to Happiness», για την οποία η Γκραντ παρείχε τις εικονογραφήσεις. Συνεργάστηκαν ξανά για το βιβλίο του 2016 "Shadows".

Το 2020, η Γκρντ αποκάλυψε ότι αρχικά δεν ήταν σίγουρη αν έπρεπε να ενημερώσει τον κόσμο ότι είναι ζευγάρι. «Νομίζω ότι κάθε άτομο που γνώριζα με πήρε τηλέφωνο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και αυτό είναι συναρπαστικό», είπε στο περιοδικό Vogue. «Αλλά η ερώτηση που έκανα μετά από όλο αυτό είναι: «Ποια είναι η ευκαιρία για καλό;»».