ΚΟΣΜΟΣ

Τζέρεμι Ρένερ: Η επιχείρηση διάσωσης μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό - Βίντεο ντοκουμέντο

Τζέρεμι Ρένερ: Η επιχείρηση διάσωσης μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό - Βίντεο ντοκουμέντο
Ο Τζέρεμι Ρένερ.
Instagram

Το βίντεο από το ατύχημα που είχε ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, όταν καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά δόθηκε στη δημοσιότητα

Ο Τζέρεμι Ρένερ τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ατύχημα που είχε ενώ προσπαθούσε να καθαρίσει το σπίτι του από τα χιόνια, το οποίο τον άφησε σε «κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».

Τέσσερις μήνες μετά από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες που έχουν στις στολές τους οι διασώστες, φαίνονται οι προσπάθειές τους να σώσουν τον ηθοποιό, ο οποίος είναι πεσμένος στο έδαφος καθώς οι γιατροί παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, πριν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Το βίντεο δείχνει επίσης τις προσπάθειες της αστυνομίας να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.



Ο 51χρονος ηθοποιός έχει προταθεί για δύο Όσκαρ κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως ηθοποιός, για τις ερμηνείες του στο The Hurt Locker και στο The Town. Έγινε γνωστός για την ερμηνεία του στον υπερήρωα Κλιντ Μπάρτον, γνωστό και ως Hawkeye, στις ταινίες της Marvel, και για τον ρόλο του στο franchise ταινιών Mission Impossible.

Ο Ρένερ έχει ένα ράντσο πάνω από τη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα, η οποία ήταν μια από τις περιοχές που επλήγη από τον χιονιά του περασμένου Δεκέμβρη.