ΚΟΣΜΟΣ

Κάιλι Τζένερ: Βγαίνει με τον Τιμοτέ Σαλαμέ, αλλά «δεν θέλει δεσμεύσεις»

H Kάιλι Τζένερ
H Kάιλι Τζένερ
ΑΡ

Η Kάιλι Τζένερ βλέπει τον Tιμοτέ Σαλαμέ «κάθε εβδομάδα» αλλά θέλει μια σχέση «χωρίς καμία πίεση», γράφουν οι ταμπλόιντ

Η Kάιλι Τζένερ βλέπει τον Tιμοτέ Σαλαμέ τακτικά αλλά φέρεται να θέλει μία σχέση χωρίς πίεση και δεσμεύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του People. Μια πηγή από το περιβάλλον της ινφλουένσερ είπε ότι η 25χρονη σταρ ριάλιτι και ο υποψήφιος για Όσκαρ, ηθοποιός, δύο χρόνια μεγαλύτερός της, «κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα», αλλά «δεν είναι σοβαρό», τουλάχιστον ακόμη.

O Tιμοτέ ΣαλαμέΑΡ

«Τον γνωρίζει», συνεχίζει η πηγή «Η Kάιλι περνάει καλά. Μετά από χρόνια μίας on-off σχέσης με τον Tράβις Σκοτ, θέλει απλώς να βγαίνει ραντεβού χωρίς καμία πίεση» Πληροφορίες λένε οτι οι δυο τους συναντήθηκαν νωρίτερα φέτος σε μια εκδήλωση στην Ευρώπη. «Έχουν πολλά να συζητήσουν», λέει η πηγή της Τζένερ προσθέτοντας ότι ο ηθοποιός «είναι διασκεδαστικός και γοητευτικός».

Στις αρχές Ιανουαρίου κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Τζένερ είχε χωρίσει από τον ράπερ πρώην της, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία 5χρονη κόρη Στόρμι και τον 14 μηνών γιό Έρ. «Όλοι θέλουν να προχωρήσει η Κάιλι», αναφέρει το People. «Όλοι στην οικογένεια είναι χαρούμενοι και υποστηρίζουν τη σχέση της».

Η ιστοσελίδα DeuxMoi έγραψε για πρώτη φορά οτι ο Σαλαμέ «έχει ένα νέο κορίτσι», κατονομάζοντας την Τζένερ και μία εβδομάδα αργότερα, το αυτοκίνητό της φωτογραφήθηκε έξω από το σπίτι του, σύμφωνα με το TMZ.

Πριν από την Τζένερ, ο Σαλαμέ είχε σχέση με το μοντέλο και influencer Sarah Talabi, με την οποία έκανε παρέα στο Coachella 2022. Το 2018, ο ηθοποιός είχε πειστο W ότι το «ραντεβού είναι πολύ τρομακτική λέξη. Επειδή τότε μπαίνει ένα πλαίσιο. Μπορείς πάντα να καταλάβεις τους ανθρώπους σε συμπεριφορά ραντεβού»