ΚΟΣΜΟΣ

ΜακΚόναχι - Χάρελσον: Η συζήτηση στην Ελλάδα που τους άλλαξε τη ζωή - Μπορεί να είναι αδέλφια!

O Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γούντι Χάρελσον
O Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γούντι Χάρελσον
(Photo by Lester Cohen/WireImage)

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποκάλυψε ότι ο Γούντι Χάρελσον θα μπορούσε να είναι ετεροθαλής αδερφός του. Ο ηθοποιός λέει ότι αυτός και ο συμπρωταγωνιστής του στο True Detective έχουν βάσιμες υποψίες οτι είναι συγγενείς

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι λέει ότι ο ίδιος και ο συμπρωταγωνιστής του στο True Detective και στενός του φίλος Γούντι Χάρελσον σκέφτονται να κάνουν τεστ DNA αφού συνειδητοποιήσουν ότι θα μπορούσαν να είναι αδέρφια. Μιλώντας στο podcast Let's Talk Off Camera της Kelly Ripa, ο MακΚόναχι αποκάλυψε ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν μάθει από τη μητέρα του ότι γνώριζε τον πατέρα του Χάρελσον πιθανότατα από κοντά.

«Ξέρετε, πού ξεκινάω εγώ και πού τελειώνει εκείνος, πού αρχίζει εκείνος και τελειώνω εγώ, ήταν πάντα σαν μια θολή γραμμή», είπε ο 53χρονος. «Και αυτό είναι μέρος της αισιοδοξίας μας, σωστά; Τα παιδιά μου τον λένε θείο Γούντι. Τα παιδιά του με λένε θείο Μάθιου. Και βλέπετε φωτογραφίες μας και η οικογένειά μου πιστεύει ότι πολλές φωτογραφίες του είμαι εγώ. Η οικογένειά του πιστεύει ότι πολλές φωτογραφίες μου είναι αυτός.

«Στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια, καθόμαστε και συζητάμε για το πόσο δεμένοι είμαστε και οι οικογένειές μας. Και η μαμά μου είναι εκεί, και λέει, "Γούντι, ήξερα τον μπαμπά σου." Όλοι κατάλαβαν τα υπονοούμενα που άφησε η μαμά μου με τη λέξη "ήξερα". Ήταν ένα ιδιαίτερο ή-ξ-ε-ρ-α».

Ο ΜακΚόναχι είπε ότι αυτό το σχόλιο παρακίνησε τους δύο ηθοποιούς να ερευνήσουν τις οικογενειακές τους ιστορίες. «Προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε τι σήμαινε αυτό το "ήξερε" και κάναμε μαθηματικά και ανακαλύψαμε ότι ο μπαμπάς [του Χάρελσον] ήταν σε άδεια την ίδια στιγμή που η μαμά και ο μπαμπάς μου ήταν στο δεύτερο διαζύγιο τους. Έπειτα, υπάρχουν πιθανές αποδείξεις και μέρη στο δυτικό Τέξας όπου μπορεί να υπήρχε μια συγκέντρωση, μια συνάντηση ή μια στιγμή...γνωριμίας».

Ο πατέρας του Χάρελσον, ο Τσαρλς, ήταν δολοφόνος που καταδικάστηκε για πρώτη φορά το 1960 για ένοπλη ληστεία. Φυλακίστηκε το 1973 για φόνο και αφέθηκε ελεύθερος μετά από πέντε χρόνια για καλή συμπεριφορά. Το 1981 καταδικάστηκε σε δις ισόβια για τη δολοφονία ενός επαρχιακού δικαστή. Ισχυρίστηκε επίσης ότι δολοφόνησε τον Τζον.Φ. Κένεντι και πέθανε στη φυλακή το 2007.

Σε μια συνέντευξη του στον Guardian το 2012 , ο Χάρελσον είπε ότι τα πήγε καλά με τον πατέρα του «πολύ καλά», προσθέτοντας: «[Οι γονείς μου] χώρισαν νέοι, δεν ήμασταν πολύ κοντά».

Τόσο ο MακΚόναχι όσο και ο 61χρονος Χάρελσον έχουν δύο αδέρφια ο καθένας. Έχουν εμφανιστεί μαζί στην οθόνη στην ταινία EDtv και στη σειρά True Detective και πρόκειται να ξανασμίξουν σε μια κωμική εκπομπή της Apple TV+ που ονομάζεται «Brother from Another Mother» στην οποία παίζουν φανταστικές εκδοχές του εαυτού τους που ζουν μαζί σε ένα ράντσο στο Τέξας. Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο ΜακΚόναχι είπε ότι οι δύο άνδρες εξακολουθούν να συζητούν αν θα κάνουν ή όχι τεστ DNA για να επιβεβαιώσουν τη σχέση μεταξύ τους. «Κοιτάξτε, είναι λίγο πιο εύκολο για τον Γούντι να πει «Έλα, ας κάνουμε [τεστ DNA]», γιατί τι έχει να χάσει» αυτός είπε. «Είναι λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί μου ζητά να πάρω την ευκαιρία να πω, «Περίμενε ένα λεπτό, προσπαθείς να μου πεις ότι ο μπαμπάς μου μπορεί να μην είναι ο μπαμπάς μου μετά από 53 χρόνια που το πιστεύω;»