ΚΟΣΜΟΣ

Ο «Χάρι Πότερ» έγινε μπαμπάς - Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ

O Nτάνιελ Ράντκλιφ
O Nτάνιελ Ράντκλιφ
Α.Ρ

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο πρωταγωνιστής του «Χάρι Πότερ» καλωσόρισε το πρώτο του παιδί με την επί χρόνια σύντροφό του Έριν Νταρκ 

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ , ο 33χρονος σταρ του «Χάρι Πότερ» έγινε μπαμπάς! Ο ηθοποιός καλωσόρισε το πρώτο παιδί με τη μακροχρόνια σύντροφό του Έριν Νταρκ, ενώ οι φωτογραφίες απο την πρώτη βόλτα της οικογένειας στη Νέα Υόρκη κάνουν το γύρο του κόσμου.

Ο 33χρονος σταρ του Χάρι Πότερ, ο οποίος έχει σχέση με την Αμερικανίδα ηθοποιό, 38 ετών, για πάνω από μια δεκαετία, απαθανατίστηκε να σπρώχνει το καροτσάκι με το νεογέννητο ενώ η Έριν ακολουθεί απο κοντά. Ο Ράντκλιφ έκανε μια χαλαρή εμφάνιση φορώντας ένα μπλε σκουφάκι του μπέιζμπολ και μια προστατευτική μάσκα προσώπου.

Η νέα μαμά Έριν φόρεσε ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα ανοιχτόχρωμο τζιν με έντονα πορτοκαλί μποτάκια, ενώ εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ στη βόλτα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε ενώ δούλευαν μαζί στο Kill Your Darlings το 2012 και είναι μαζί για περισσότερο από μια δεκαετία.

Ο Ντάνιελ είχε μιλήσει στο People για την πρώτη φορά που συνάντησε την Έριν το 2020, λέγοντας: «Θα είναι μια κόλαση να εξηγήσουμε στα παιδιά μας μια μέρα τι κάνουν οι χαρακτήρες μας μεταξύ τους» αναφερόμενος σε μια σεξουαλική σκηνή που έχει το ζευγάρι στην ταινία. Και συνέχισε: «Οι χαρακτήρες μας συναντιούνται και φλερτάρουν ο ένας τον άλλον, οπότε υπάρχει ένα τέτοιο γλυκό στοιχείο οτι συναντιόμαστε για πρώτη φορά και φλερτάρουμε».

Εκπρόσωπος του σταρ του Χάρι Πότερ επιβεβαίωσε τα χαρούμενα νέα τον Μάρτιο. Και οι δύο είναι «απολύτως ενθουσιασμένο» που έγιναν γονείς. Μια πηγή είπε στη Mirror: «Ο Ντάνιελ και η Έριν δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Είναι απολύτως ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να γίνουν μια τριμελής οικογένεια. «Το είπαν πρόσφατα στις οικογένειες και τους φίλους τους. Είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή ».

Ενώ μια πηγή πρόσθεσε στη Sun: «Ο Ντάνιελ είναι τόσο ενθουσιασμένος που θα γίνει μπαμπάς. Η σχέση του με την Έριν είναι πραγματικά ιδιαίτερη και όλοι πιστεύουν ότι θα είναι καταπληκτικοί γονείς. Το έχουν κρατήσει κρυφό μέχρι τώρα, αλλά δεν μπορεί να κρύψει άλλο την κοιλιά της».