ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Ανησυχία για τις… τρέλες οπαδών με φωτοβολίδες στον Βεζούβιο

Νάπολι: Ανησυχία για τις… τρέλες οπαδών με φωτοβολίδες στον Βεζούβιο

Επίσημη προειδοποίηση για να μην γίνουν πράξη οι σκέψεις πανηγυρισμών οπαδών της Νάπολι με φωτοβολίδες στον Βεζούβιο, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

Μετά από 33 χρόνια η Νάπολι θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τρίτου της πρωταθλήματος στην Ιταλία. Το ταπεραμέντο και το πάθος των οπαδών στο νότο της γειτονικής χώρας, πολλές φορές ξεφεύγουν. Αυτή την αγωνιστική το Σκουντέτο εξασφαλίζεται και μαθηματικά, αν οι «παρτενοπέι» νικήσουν τη Σαλερνιτάνα και η Λάτσιο δεν επικρατήσει στην έδρα της Ίντερ.

Ανάμεσα στις πολλές εκδηλώσεις φιέστας που ετοιμάζουν οι φίλοι της Νάπολι, είναι και κάποιες αρκετά ακραίες. Μία εξ αυτών η σκέψη για να ρίξουν φωτοβολίδες στον Βεζούβιο! Το διάσημο ηφαίστειο της πόλης, το μεγαλύτερο ενεργό στην Ευρώπη.

Οι αρχές του πάγκου που βρίσκεται στη νότια πλευρά της πόλης, έχουν θορυβηθεί. Τονίζοντας πως η διαδικασία αυτή αν πραγματοποιηθεί τελικά, θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για ευνόητους λόγους.

«Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι για την επιτυχία της Νάπολι που αποτελεί τιμή για την περιοχή μας και θα φέρει μεγάλη χαρά για τους ανθρώπους», δήλωσε ο επίτροπος του πάρκου του Βεζούβιου, Ραφαέλε Ντε Λούκα και συνέχισε:

«Οι εορτασμοί ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνουν στα όρια της σωστής συμπεριφοράς και να μην γίνει κάτι πραγματικά επικίνδυνο».