ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στο Τέξας: Πέντε νεκροί απο πυροβολισμούς - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Μακελειό στο Τέξας: Πέντε νεκροί απο πυροβολισμούς - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από πυροβολισμούς σε σπίτι στο Τέξας, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ένα οκτάχρονο παιδί είναι το μικρότερο θύμα μακελειού

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς στο Κλίβελαντ του Τέξας, ενώ ο δράστης παραμένει ελεύθερος. Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν στον τόπο του μακελειού και ένας ακόμη κατέληξε σε νοσοκομείο της περιοχής, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας San Jacinto νωρίς το Σάββατο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Κλίβελαντ του Τέξας, μία κοινότητα περίπου 72 χιλιόμετρα, βορειοανατολικά του Χιούστον και αναφέρθηκε γύρω στις 10:30 μ.μ (τοπική ώρα). Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ανέφερε το δίκτυο ABC News.

Το νεότερο θύμα του πυροβολισμού ήταν 8 ετών και δύο γυναίκες βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα νεκρές πάνω από δύο παιδιά που επέζησαν από την τραγωδία, πρόσθεσε η έκθεση. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ύποπτο, ο οποίος είναι ένας Μεξικανός οπλισμένος με τουφέκι τύπου AR-15 και είναι μεθυσμένος, σύμφωνα με τις αρχές.

Αναζητούν έναν Ισπανόφωνο άνδρα με ύψος περίπου 5,8" που εθεάθη τελευταία φορά να φορά μπλε τζιν παντελόνι με μαύρο πουκάμισο και μπότες εργασίας και περιγράφεται ότι έχει κοντά μαύρα μαλλιά.

«Ο Μεξικανός άνδρας πυροβόλησε στην μπροστινή του αυλή, κάτι που είναι εμφανές από τις κάλυκες που βρέθηκαν», δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας San Jacinto. Τουλάχιστον 10 άτομα βρίσκονταν στο σπίτι όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο και όλα τα θύματα ήταν ηλικίας μεταξύ οκτώ και 40 ετών.

Οι ντόπιοι στην περιοχή του Κλίβελαντ του Τέξας καλούνται να «μείνουν μέσα [και] μακριά» από τον τόπο του εγκλήματος μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.