ΚΟΣΜΟΣ

Μαράια Κάρεϊ: Τα δίδυμά της έκλεισαν τα 12 - «Η αγάπη μας είναι υπερφυσική!»

Η Μαράια Κάρεϊ με τα δίδυμά της
Η Μαράια Κάρεϊ με τα δίδυμά της
Τwitter

Η Μαράια Κάρεϊ ευχήθηκε συγκινημένη χρόνια πολλά στα δίδυμά της που έγιναν 12 ετών και με μία σειρά απο φωτογραφίες, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που υπάρχουν στη ζωή της

Η σούπερ σταρ της ποπ, Μαράια Κάρεΐ μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα για τα 12α γενέθλια της κόρης της Moνρό και του γιου της Mόροκαν στο Instagram και στο Twitter την Κυριακή. Η 54χρονη τραγουδίστρια «ανέβασε» πολλές φωτογραφίες των παιδιών της και έγραψε «Χρόνια πολλά στους αγαπημένους μου ανθρώπους στον πλανήτη! Ευχαριστώ τον Θεό για σας κάθε μέρα! Η αγάπη μας είναι υπερφυσική! Αγάπες μου, γιατί πάντα θα είστε τα μωρά μου!»

Δημοσίευσε πρώτα μια φωτογραφία των τριών τους στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Καθώς αυτή και η Μονρό έγειραν το κεφάλι τους ο ένας πάνω στον άλλο χαμογελώντας, ο Μόροκαν κάνει χειρονομίες. Στη συνέχεια δημοσίευσε πορτρέτα του κάθε παιδιού. Η ανάρτηση περιείχε επίσης μερικές αξιολάτρευτες λήψεις από τα δίδυμα μαζί, να στέκονται πλάτη με πλάτη με ασορτί καπέλα και να κρατούν ψηλά έναν σκύλο μετά από κάτι που μοιάζει με μάθημα πολεμικών τεχνών.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με μια γλυκιά φωτογραφία των τριών τους που κουκουλώνονται μαζί στον καναπέ με πανομοιότυπα σετ από χριστουγεννιάτικες πιτζάμες. Η Κάρεϊ απέκτησε τα δίδυμα με τον πρώην σύζυγό της Nικ Κάνον. O παρουσιαστής του Masked Singer μίλησε για την ανατροφή των μεγαλύτερων παιδιών του ενόψει των 12ων γενεθλίων των διδύμων νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο podcast Howie Mandel Does Stuff.

«Είναι η πρώτη μου φορά που έχω 12χρονα και έχω ένα σετ από αυτά! Και κάνουμε πραγματικές συζητήσεις», είπε για τα παιδιά του. «Επειδή, ξέρετε, η ζωή τους απέχει πολύ από το κανονικό. Η μαμά τους είναι μια από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες που έχουν ζήσει ποτέ, και ο μπαμπάς τους είμαι εγώ» . Και πρόσθεσε: «Είναι τόσο έξυπνα, τόσο εναρμονισμένα με τις δικές τους αξίες»