ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Η σέξι εμφάνισή της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη που έγινε viral

H Ριάνα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
H Ριάνα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Ιnstagram

H Ριάνα έκλεψε την παράσταση και μαγνήτισε τα βλέμματα με τη νέα της εμφάνιση

Η 35χρονη σούπερ σταρ της μουσικής, η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα κοντό σακάκι από ψεύτικη γούνα και ένα ζευγάρι γυαλιά με το λογότυπο του οίκου «Chanel». Όπως σημειώνει η Vogue, η στολή παραπέμπει σε μία συλλογή από το φθινόπωρο του 1994 του διάσημου οίκου.

Η απόφαση να φορέσει το look εν όψει του Met Gala του 2023 μπορεί να είναι φόρος τιμής στον εκλιπόντα σχεδιαστή Κάρλ Λάγκερφελντ ο οποίος θα τιμηθεί στη φετινή εκδήλωση. Η ποπ σταρ διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, την οποία αποκάλυψε με το live της στον τελικό του Super Bowl και δηλώνει ενθουσιασμένη, κάνοντας διαρκώς αναρτήσεις στα social media κι ανεβάζοντας φωτογραφίες του γιου της.

Στις νέες της σέξι αναρτήσεις, η Ριάνα ποζάρει στο Instagram και τους εκατοντάδες εκατομμύρια ακολούθους της, ντυμένη στα γούνινα. Φορά ασπρόμαυρο κοντό φόρεμα, ασορτί σακάκι και καπέλο, ενώ το σχέδιο των γυαλιών της παραπέμπει στον οίκο Chanel, ενώ το όλο σύνολο αναδεικνύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, η τραγουδίστρια φορά ψηλοτάκουνα πέδιλα, όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα που ανάρτησε. «[Δεν είναι] Ούτε καν Δευτέρα» γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής της, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν. Ανάμεσά τους η Τζίτζι Χαντίντ, η Κάρα Ντελεβίν, που έχει δηλώσει θερμή φαν της στο παρελθόν, αλλά και η επίσης εγκυμονούσα Λίντσεϊ Λόχαν.