ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έκλεισε τα 8 και είναι «φτυστή» ο Ούλιαμ - Το επίσημο πορτρέτο γενεθλίων της

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεισε τα 8
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεισε τα 8
ΑΡ

Το νέο πορτρέτο γενεθλίων που κυκλοφόρησε για τα όγδοα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ δείχνει την εντυπωσιακή της ομοιότητα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

H βασιλική οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία για τον εορτασμό των όγδοων γενεθλίων της πριγκίπισσας Σάρλοτ. Φωτογραφημένη από τη μητέρα της, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, εμφανίζεται στο επίσημο πορτρέτο να στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, 41 ετών, για να τιμήσει την περίσταση.

Ποζάρει με ανακατωμένα τα σκούρα μαλλιά της και τα αναψοκοκκινισμένα της μάγουλα στο κτήμα του King’s Berkshire, όπου μετακόμισε η οικογένεια το περασμένο καλοκαίρι. Το Παλάτι του Κένσινγκτον που δημοσίευσε τις εικόνες, είπε: «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μια νέα φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ πριν από τα όγδοα γενέθλιά της».

Και ακριβώς όπως οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν πέρυσι για να σηματοδοτήσουν την ιδιαίτερη μέρα της Σάρλοτ, δείχνουν την εντυπωσιακή ομοιότητα που έχει η πριγκίπισσα με τον πατέρα της, τον 40χρονο πρίγκιπα Ουίλιαμ. Το δίδυμο πατέρα-κόρης έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά προσώπου, πανοιμοιότυπα μάτια, μύτη αλλά και εκφράσεις.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεισε τα 8ΑΡ

Και οι δύο έχουν μεγάλα, αστραφτερά χαμόγελα, τα οποία υπερηφανεύονται για κάτι περισσότερο από μια παροδική ομοιότητα. Κάθε χρόνο, το ζεύγος Ουίλιαμ-Κέιτ κυκλοφορεί νέες φωτογραφίες για να τιμήσει τα γενέθλια των παιδιών τους, που συνήθως έχει τραβήξει η μητέρα τους, πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Πέρυσι, καθώς η Σάρλοτ γιόρταζε τα επτά της χρόνια, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που έδειχναν τη νεαρή στο εξοχικό της οικογένειας Anmer Hall στο Norfolk. Οι εικόνες δείχνουν τη Σάρλοτ να γελάει στον φακό, καθώς φοράει μια μπλούζα με μπλε μοτίβα και κρατά μια πόζα από φρεσκοκομμένες μαργαρίτες.

Τα γενέθλιά της είναι στις 2 Μαΐου, η βασιλική οικογένεια όμως άρχισε το «πάρτι» νωρίς και εθεάθη στο Λονδίνο να γιορτάζει το Σαββατοκύριακο. Η πριγκίπισσα ήταν αναμφίβολα ευχαριστημένη από το κέρασμα πριν από τα γενέθλια που της κανόνισε η μητέρα της το Σάββατο, πηγαίνοντας με μια ομάδα φίλων στη Βασιλική Όπερα για να δουν το μπαλέτο Σταχτοπούτα, όπου τα κορίτσια ανέβηκαν στη σκηνή στο τέλος.

Καθώς μια χρήστης του Twitter επιβεβαίωσε την έκπληξή της που είδε τη βασιλική μητέρα και την κόρη στο κοινό, ένα βίντεο στο Instagram έδειξε την πριγκίπισσα της Ουαλίας να ανεβαίνει προς την κόρη της που ήταν στη σκηνή. Στο κλιπ, το κορίτσι των γενεθλίων είχε έρθει σε επαφή με τους συντελεστές και χαμογελούσε ντροπαλά.

Σε ένα άλλο κλιπ, η Σάρλοτ και τα άλλα κορίτσια ανεβαίνουν στη σκηνή καθώς η λάμψη πέφτει πάνω τους και η πριγκίπισσα σηκώνει τα χέρια της στον αέρα. Η 8χρονη πλέον δεσποινίας θα εμφανιστεί με την οικογένειά της στη Στέψη του παππού της βασιλιά Καρόλου αυτό το σαββατοκύριακο. Δεν πιστεύεται ότι θα έχει επίσημο ρόλο λόγω της ηλικίας της αλλά αναμένεται να παρευρεθεί στην τελετή στο Αβαείο του Γουέστμινστερ καθώς και να κάνει μια εμφάνιση στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Η οικογένεια αναμένεται να συμμετάσχει στην πομπή της στέψης με τον πατέρα της, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, τη μητέρα της Κέιτ, τον μεγαλύτερο αδερφό της Πρίγκιπα Τζορτζ, εννέα ετών και τον μικρότερο αδερφό της Πρίγκιπα Λούις, πέντε ετών.