ΚΟΣΜΟΣ

Άμπερ Χερντ: Παράτησε το Χόλιγουντ και κάνει μια ήσυχη ζωή στη Μαδρίτη με την κόρη της

Άμπερ Χερντ: Παράτησε το Χόλιγουντ και κάνει μια ήσυχη ζωή στη Μαδρίτη με την κόρη της
Associated Press

Η ηθοποιός του «Aquaman» είχε πει, όταν τελείωσε η πολύκροτη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ, ότι αυτό που την ενδιαφέρει πλέον είναι να αφοσιωθεί στο παιδί της.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζει έναν χρόνο μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ, η οποία μετακόμισε μόνιμα στη Μαδρίτη με την κόρη της.

Όπως είχε πει και όταν τελείωσε η πολύκροτη δίκη, αυτό που την ενδιαφέρει είναι να αφοσιωθεί στο παιδί της, ενώ σύμφωνα με φίλο της δεν βιάζεται να επιστρέψει στην υποκριτική. «Δεν νομίζω ότι βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά ή στο Χόλιγουντ, αλλά πιθανότατα θα το κάνει, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, για την κατάλληλη ταινία», δήλωσε.

Η ηθοποιός του «Aquaman» πούλησε την έπαυλή της στην Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2022, λίγο μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, έναντι 1,1 εκατ. δολαρίων. Έκτοτε, ζει στην Ισπανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, «η Χερντ εγκατέλειψε αθόρυβα το Χόλιγουντ και μετακόμισε στην Ισπανία με την κόρη της, Οονάχ. Γνωρίζει τη γλώσσα κι είναι χαρούμενη εκεί, μεγαλώνοντας τη μικρή της κόρη, μακριά από κάθε θόρυβο».

Τον περασμένο Οκτώβριο εθεάθη να κάνει μπάνιο μαζί της σε παραλία της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.