ΚΟΣΜΟΣ

Μεγκ Ράιαν: «Τι έχει κάνει στο πρόσωπό της;» - Οι αντιδράσεις για τις πλαστικές και η στάση της

Μεγκ Ράιαν
Associated Press

Η Μεγκ Ράιαν εμφανίστηκε αγνώριστη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιδράσεις από χρήστες των social media 

Η Μεγκ Ράιαν έκανε μια σπάνια εμφάνιση προχθές, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη... Κι αυτό γιατί αρκετοί ήταν οι χρήστες στα social media που την επέκριναν, λέγοντας πως έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η Μεγκ Ράιαν θέλησε να στηρίξει τον Μάικλ Φοξ στην προβολή του νέου του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Still», στο οποίο μιλά για την μάχη του με τη νόσο του Πάρκινσον. Όμως, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν την εμφάνισή της. «Είναι αγνώριστη», ανέφεραν κάποιοι από τους διαδικτυακούς της ακολούθους της.

Άλλοι, μάλιστα, διερωτήθηκαν: «Τι στο διάολο έχει κάνει η Μεγκ Ράιαν στο πρόσωπό της;» με άλλους να συμπληρώνουν: «Είναι πραγματικά αυτή η Μεγκ Ράιαν; Αν και, είναι κρίμα και απίστευτα λυπηρό». «Αφήστε τα filler!» συμπλήρωσε ένας τρίτος, υπονοώντας ότι η Μεγκ Ράιαν μπορεί να έχει κάνει κάποια μη χειρουργική επέμβαση.

Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η Μεγκ Ράιαν μοιάζει όλο και περισσότερο με τη Μαντόνα. «Αυτή και η Μαντόνα προφανώς έχουν τον ίδιο πλαστικό χειρουργό» έγραψε ένας με έναν άλλον να προσθέτει: «Η Μεγκ Ράιαν και η Μαντόνα πρέπει να συνεργαστούν για μια ταινία τρόμου».

Κάποιοι υποστηρικτές πάντως αντεπιτέθηκαν, υπερασπιζόμενοι την εμφάνιση της σταρ. «Η Μεγκ Ράιαν μοιάζει ακριβώς τόσο διαφορετική, όσο θα περίμενε κανείς από μια 61χρονη» έγραψε ένας από αυτούς.

Τι έλεγε η Μεγκ Ράιαν για τις πλαστικές

Η εμφάνιση της Μεγκ Ράιαν έχει αλλάξει πολύ με τα χρόνια, προκαλώντας πολλές φήμες σχετικά με το τι έχει ή δεν έχει κάνει. «Ειλικρινά δεν δίνω μεγάλη σημασία» είχε πει η Μεγκ Ράιαν στο περιοδικό Porter το 2015, όταν ρωτήθηκε για τις εικασίες γύρω από τις πλαστικές της επεμβάσεις. «Υπάρχει πολύ μίσος στον κόσμο σήμερα. Είναι τόσο εύκολο να κρίνεις».