ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Ο ξεκαρδιστικός πρίγκιπας Λούις που... έκλεψε ξανά την παράσταση (pics)

Βασιλιάς Κάρολος: Ο ξεκαρδιστικός πρίγκιπας Λούις που... έκλεψε ξανά την παράσταση (pics)

Βασιλιάς Κάρολος: Ο πρίγκιπας Λούις κατάφερε για ακόμα μια φορά να... κλέψει την παράσταση κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά Καρόλου

Απολαυστικός ήταν για ακόμα μια φορά ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Λούις ο οποίος έδωσε για ακόμα μια φορά την δική του παράσταση.

Ο μικρός πρίγκιπας που έχει γίνει ο αγαπημένος των Βρετανών εθεάθη να χαζεύει και να δείχνει προς το μπροστινό μέρος του Αββαείου του Ουέστμινστερ, ενώ η Σαρλότ έσκυψε να δει τι έδειχνε.

Τα αδέλφια φάνηκε επίσης να συνομιλούν λίγο, ακουμπώντας ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια της δίωρης τελετής. Ο μικρός χασμουριόταν στην έναρξη της τελετής αλλά και μετά τη στέψη του βασιλιά.

Δείτε την gallery:

Να σημειωθεί ότι σήμερα, οκτώ μήνες αφότου έγινε βασιλιάς, ο Κάρολος Γ' στέφθηκε σήμερα στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ, στη διάρκεια θρησκευτικής τελετής ενώπιον σχεδόν 2.300 προσκεκλημένων.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι τοποθέτησε το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου στο κεφάλι του Καρόλου Γ'. Λίγο νωρίτερα, ο μονάρχης ορκίστηκε να υπηρετεί τους υπηκόους του και να προστατεύει την Εκκλησία της Αγγλίας της οποίας είναι ο ανώτατος ηγέτης.