ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: H εμφάνιση έκπληξη μαζί με την Καμίλα στο Αmerican Idol που έγινε viral

O Κάρολος και η Καμίλα στο American Idol
O Κάρολος και η Καμίλα στο American Idol
Twitter

Μία εμφάνιση - έκπληξη περίμενε τους θεατές του αμερικανικού σόου ταλέντων «American Idol», δίνοντας «αέρα» μεγαλοπρέπειας στην εκπομπή. O βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα εμφανίστηκαν για λίγα λεπτά στο σόου και έκλεψαν την παράσταση

Ο βασιλιάς Κάρολος, παρά το γεμάτο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου, βρήκε χρόνο για να κάνει μία «εμφάνιση» έκπληξη στο πλευρό των τραγουδιστών Κέιτι Πέρι και Λάιονελ Ρίτσι, οι οποίοι είχαν τραγουδήσει προηγουμένως στη μεγάλη συναυλία της στέψης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Οι θεατές του American Idol παρακολούθησαν ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, όπου παρουσιάστηκαν αρχικά μόνο η Πέρι με τον Ρίτσι, που είναι και κριτές στην εκπομπή. Ο Ρίτσι είπε στο κοινό πως αυτή τη φορά ήθελαν να κάνουν «κάτι διαφορετικό». «Έχω μία έκπληξη», πρόσθεσε, ενώ ο Κάρολος με την Καμίλα έμπαιναν στο κάδρο.

«Ήθελα απλώς να ελέγξω πόσο καιρό χρησιμοποιείτε αυτό το δωμάτιο», είπε ο Κάρολος, καθώς η μετάδοση γινόταν από μία αίθουσα του Μπάκιγχαμ. «Κάνουμε πολύ θόρυβο;», ρώτησε η Πέρι.«Πρέπει να εγκαταλείψουμε το δωμάτιο αμέσως», αστειεύτηκε ο 73χρονος Ρίτσι. Ο Κάρολος ευχαρίστησε στη συνέχεια τους σταρ επειδή έδωσαν μια «λαμπρή ερμηνεία» στη συναυλία, πριν ο Ρίτσι προσθέσει: «Μόλις τελειώσουμε, ερχόμαστε στο πάρτι».

Η Κέιτι Πέρι- η οποία υπηρετεί ως πρεσβευτής του King's British Asian Trust, ερμήνευσε δύο από τις κλασικές επιτυχίες της, το «Roar» και το «Firework», μπροστά στο τεράστιο πλήθος του Σαββάτου. Απέδωσε επίσης τα εύσημα στον βασιλιά Κάρολο Γ΄, επαινώντας τον που έβγαλε τον καλύτερο εαυτό «σε τόσους πολλούς νέους ανθρώπους» μέσω της δουλειάς που κάνουν μαζί.

Ο Ρίτσι, πρεσβευτής του The Prince's Trust το 2019, έλαβε επίσης μια πολυπόθητη πρόσκληση για τη στέψη του Σαββάτου χάρη στον ρόλο του. Ο διαγωνισμός του «Idol» είναι σε καλά χέρια ενώ οι κριτές toυ βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Έντ Σίραν και η Αλάνις Μόρισετ αντικατέστησαν προσωρινά την Πέρι και τον Ρίτσι στο σόου με έδρα τις ΗΠΑ, εν μέσω των πολυάσχολων προγραμμάτων τους