ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στον αέρα για επιβάτιδα της Air India: Την δάγκωσε σκορπιός

Τρόμος στον αέρα για επιβάτιδα της Air India: Την δάγκωσε σκορπιός
istock

Ινδία: Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στις 23 Απριλίου, ενημερώνοντας πως η γυναικα έχει λάβει την απαραίτητη θεραπεία και είναι εκτός κινδύνου.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μία επιβάτιδα σε πτήση της Air India τον περασμένο μήνα, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ένας σκορπιός τη δάγκωσε κατά τη διάρκεια πτήσης από το Ναγκπούρ προς τη Βομβάη της Ινδίας.

Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στις 23 Απριλίου, ενημερώνοντας πως η γυναίκα έχει λάβει την απαραίτητη θεραπεία και είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα wionews.com εκπρόσωπος της Air India δήλωσε ότι «Υπήρξε ένα εξαιρετικά σπάνιο και ατυχές περιστατικό με έναν σκορπιό που τσίμπησε μια επιβάτιδα στην πτήση AI 630 στις 23 Απριλίου 2023».

Γιατρός περίμενε την επιβάτιδα στο αεροδρόμιο όπου προσγειώθηκε η πτήση και στη συνέχεια η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ, όπως αναφέρει η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο 6 Μαΐου, πλέον έχει πάρει εξιτήριο.

«Κατά την προσγείωση, η εν λόγω επιβάτιδα παρακολουθήθηκε από τον γιατρό του αεροδρομίου, ενώ στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο. Οι υπάλληλοί μας συνόδευσαν την επιβάτιδα στο νοσοκομείο και της προσέφεραν κάθε υποστήριξη μέχρι το εξιτήριο», δήλωσε εκπρόσωπος της Air India.

Η ομάδα μηχανικών της Air India που ενημερώθηκε για το περιστατικό, πραγματοποίησε ενδελεχή έλεγχο του αεροπλάνου, ο σκορπιός πιάστηκε και πραγματοποιήθηκε η απαραίτητη διαδικασία απολύμανσης του αεροσκάφους.

«Η ομάδα μας ακολούθησε το πρωτόκολλο και διεξήγαγε πλήρη επιθεώρηση του αεροσκάφους και βρήκε τον σκορπιό. Διενεργήθηκε η δέουσα διαδικασία απολύμανσης. Λυπούμαστε ειλικρινά για την αγωνία και την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στην επιβάτιδα», σημείωσε η Air India.

Διαβάστε επίσης:

Ινδία: Μαχητικό αεροσκάφος MiG-21 συνετρίβη πάνω σε σπίτι - Τρεις νεκροί

Τραγωδία στην Ινδία: 21 νεκροί από ανατροπή πλεούμενου - Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης

Ινδία: 11 νεκροί και 9 τραυματίες από μυστηριώδη διαρροή αερίου - Πολίτες έπεσαν αναίσθητοι