ΚΟΣΜΟΣ

Τομ Κρουζ: Έστειλε λουλούδια στη Σακίρα - «Υπάρχει χημεία ανάμεσά τους»

H Σακίρα
H Σακίρα
Α.Ρ

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Τομ Κρουζ να εμφανίζει «ιδιαίτερο ενδιαφέρον» για τη Σακίρα

Ο Τομ Κρουζ και η Σακίρα εμφανίστηκαν να κάνουν παρέα πρόσφατα στο Μαϊάμι και έκτοτε τα σενάρια που τους θέλουν ζευγάρι έχουν πάρει φωτιά. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια του «Hips Don't Lie» φωτογραφήθηκαν μαζί στο Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι το Σαββατοκύριακο και μια πηγή αποκάλυψε αποκλειστικά στο Page Six: «Ενδιαφέρεται εξαιρετικά να την κυνηγήσει».

«Υπάρχει χημεία», πρόσθεσε. Ο 60χρονος Κρουζ είναι μόνος του και η Κολομβιανή ποπ σταρ, 46 ετών χώρισε επεισοδιακά τον περασμένο Ιούνιο με τον επί χρόνια αγαπημένο της Ζεράρ Πικέ, εν μέσω ισχυρισμών ότι είχε σχέση με την, Κλάρα Κία Μάρτι.

«Η Σακίρα χρειάζεται ένα μαλακό...μαξιλάρι για να πέσει πάνω του, και αυτός θα μπορούσε να είναι ο Toμ», λένε καλά πληροφορημένες πηγές, προσθέτοντας ότι ο Κρουζ έχει το πλεονέκτημα ότι είναι «ένας ωραίος τύπος και επιπλέον ταλαντούχος».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κρουζ εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τη ντίβα της ποπ που φέρεται να της έστειλε λουλούδια. Την Κυριακή (7/5) ο σταρ του «Top Gun: Maverick» και η Κολομβιανή τραγουδίστρια πέρασαν χρόνο μαζί στο σημείο εκκίνησης του αγώνα και εθεάθησαν να συνομιλούν σε μια ιδιωτική σουίτα φιλοξενίας.

Η Σακίρα και ο Πικέ ήταν μαζί για 12 χρόνια και έχουν δύο παιδιά, τον Σάσα, 8 ετών και τον Mίλαν 10. Το ζεύγος χώρισε το περασμένο καλοκαίρι και κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για την επιμέλεια των παιδιών. «Ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο», είπε στο Elle τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Και πρόσθεσε, «Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλα όσα είχα σε αυτή τη σχέση και την οικογένειά μου». Η Σακίρα ζει πλέον στο Μαϊάμι και έχει ζητήσει απο το κοινό και τον Τύπο να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους στο νέο τους ξεκίνημα.