ΚΟΣΜΟΣ

Fast and Furious: Επιστρέφει ο Ντουέιν Τζόνσον

Fast and Furious: Επιστρέφει ο Ντουέιν Τζόνσον

Έλυσαν τις διαφορές τους, Ντουέιν Τζόνσον και Βιν Ντίζελ, με τον πρώτο να επιστρέφει στο «Fast & Furious» ως Λουκ Χομπς.

O Ντουέιν Τζόνσον παρά τις διαφορές του με τον Βιν Ντίζελ, επιστρέφει στο «Fast & Furious» ως Λουκ Χομπς. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Wrap», ο Τζόνσον άλλαξε γνώμη και άφησε πίσω όσα τον «χώριζαν» με τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή του και παραγωγό των φιλμ, γεγονός που τον απομάκρυνε τελείως από τις δημοφιλείς ταινίες.

Η είδηση ήρθε στο «φως» λίγο μετά την αποκάλυψη του Ντίζελ, ότι τελικά θα έρθουν τρεις νέες ταινίες και όχι δύο.

Ο παραγωγός των ταινιών μίλησε για αυτό στην παγκόσμια πρεμιέρα του Fast X στη Ρώμη, λέγοντας ότι θα υπάρξει μια τριλογία, με το «Fast X» να είναι το πρώτο μέρος της.

Οι δηλώσεις Τζόνσον το 2021

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Ντουέιν Τζόνσον άφησε να εννοηθεί ότι η απόφασή του να μην επιστρέψει στο «Fast & Furious 10» ήταν οριστική, κάνοντας λόγο μάλιστα, για χειραγώγηση από τον Ντίζελ.

«Έμεινα πραγματικά έκπληκτος από την πρόσφατη ανάρτησή του. Τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο Vin και εγώ πραγματικά επικοινωνήσαμε και όχι χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του εξήγησα απευθείας - και ιδιωτικά - ότι δε θα επέστρεφα στο franchise. Ήμουν ανένδοτος με τα λόγια μου, αλλά εγκάρδιος, και του είπα ότι θα υποστηρίζω πάντα το καστ και πάντα θα θέλω να έχει επιτυχία το franchise, παρόλο που δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω. Μίλησα ιδιαιτέρως και με τους συνεργάτες μου στην Universal, οι οποίοι ήταν όλοι τους πολύ υποστηρικτικοί, καθώς κατανοούν το πρόβλημα», είχε πει ο Ντουέιν Τζόνσον.

«Η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του Vin ήταν ένα παράδειγμα της χειραγώγησής του. Δεν μου άρεσε που αναφέρθηκε σε παιδιά με το post του, ούτε και ότι μίλησε για τον θάνατο του Paul Walker. Δεν έπρεπε να τους ανακατέψει. Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες για αυτό το θέμα και καταλήξαμε σε ένα σαφές συμπέρασμα. Ο στόχος μου από την αρχή ήταν να ολοκληρώσω το εκπληκτικό ταξίδι μου με το απίστευτο "Fast & Furious" franchise, με ευγνωμοσύνη και χάρη. Είναι ατυχές το γεγονός ότι αυτός ο δημόσιος διάλογος έχει θολώσει τα νερά», είχε προσθέσει.

Σχετικές ειδήσεις

Site σε πληρώνει 1.000 δολάρια για να δεις όλες τις ταινίες «Fast And Furious»