ΚΟΣΜΟΣ

Ζεράρ Πικέ: Νευρίασε που η Σακίρα γύρισε βίντεο με τα παιδιά τους

Σακίρα, Πικέ
Associated Press

H Σακίρα κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Acrostico», στο οποίο συμμετέχουν τα παιδιά της Μίλαν και Σάσα και εξόργισε τον Ζεράρ Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ, μετά την ξαφνική εμφάνιση των παιδιών του σε βίντεο με την Σακίρα, ζήτησε τη βοήθεια του δικηγόρου του, καθώς - όπως υποστήριξε, δεν είχε ενημερωθεί για την εμφάνισή τους σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η Σακίρα κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Acrostico», στο οποίο συμμετέχουν τα παιδιά της Μίλαν και Σάσα. Το βίντεο, που προφανώς γυρίστηκε στο πρώην σπίτι τους στη Βαρκελώνη πριν από τη μετακόμισή τους στο Μαϊάμι, παρουσίαζε τα παιδιά να τραγουδούν μαζί με τη μητέρα τους ενώ τη συνόδευαν στο πιάνο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ζεράρ Πικέ εξοργίστηκε και συμβουλεύτηκε τους δικηγόρους του. «Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μίλησε με τον δικηγόρο του για να καθορίσει τι ενέργειες μπορούν να γίνουν», μοιράστηκε η Marisa Martin Blazquez.

Στο μεταξύ, πηγές από το περιβάλλον του Πικέ, με τις οποίες επικοινώνησε η εκπομπή «Ya es mediodia», δήλωσαν ότι «Αυτό θα σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής στη σχέση τους».